benimde motorum çalındı..!

nedir bu hırsız milletinden çektiğimiz hepsine lanet olsun ya motor sorun değil 1 2 milyar ama o hırsızı bulursam alnından öpüp dövecem ya motorda alarm var direksiyon kilitli otoparkta sen nasıl çalıyon kardeşim helal diyip öpecem sonra dövecem

Geçmiş olsun arkadaşım ne desen haklısın. Bu emek hırsızı olan yaratıkları Allaha havale ediyorum.

Adi herifler insanların mallarını nasıl çalıyor ya.Arkadaşım geçmiş olsun inşallah bulunur

otopark derken ücretli ve güvenliği bulunan bir otoparksa, sorumlu onlardır.boşuna para ödemiyoruz yani

Süper Moderatör (BBRR)
malesef bu tür suçlara verilen cezalar çok komik .. hatta hapse bile girmiyo çoğu zaman ..işte bu yüzden bu kadar kolay oluyor.. ekmeğini emeği , alnının teri ile kazananlar enayi durumuna düşüyor.. kanunların ilk fırsatta elden geçmesi lazım ..

yuh yani ne cesaretle ohaa alarm, direksiyon kiliti,otoparkta hemde. ya arkadaşlar nehale gelmiş memleket.

lanet olsun bu hırsızlara.işallah tez zamanda bulunur.motorun nerde calındı nasıl bişeydi.yardımcı olabilirsek ne mutlu bize.

çok geçmiş olsun arkadaşım

bu kadar korumana rağmen çalabildilerse bide benim için anlından öp ve birazda benim iç döv bi zahmet ..

çalıpta başka yerlerde mi satıyorlar motorları napıyorlar anlamadım
istanbulda gezemez tahminimce hemen yakalanır ...

tez zamanda motorun bulunur inşallah ...

bence devlet bunu bilerek yapıyo insanlar bu işlerle uğraşsında bizim yaptıpklarımızı görmesin diye,bazı kasabalarda fln suç oranı sıfır mesela bu nasıl oluyo?? devlet bu kanunları çıkartamicak güçtemi hiç sanmıyorum :farao:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
ayda kenara 200 ytl attığımızı düşünelim.almak istediğimiz motor da 18000 ytl olsun(kredi kullanmadığımızı varsayıyorum)
18000/200=90 ay=7.5 sene

bunun yerine gidip istediğimiz motoru çalıyoruz, en fazla 6-12 ay yatıp çıkıyoruz(tahminen ve tabii ki yakalanırsak), ki bu sürede yeme+yatma parasından da kar etmiş oluyoruz...

düzen böyle olduğu sürece bi halt düzelmez...

içimden bi ses hırsızların bu forumu takip ettiğini söylüyor..
lanet olsun hepinize, haram olsun, mezarınız olsun o çaldığınız motorlar!

içimden bi ses hırsızların bu forumu takip ettiğini söylüyor..
lanet olsun hepinize, haram olsun, mezarınız olsun o çaldığınız motorlar!

Yok abicim daha neler. Bu forumu takip etse imana gelir belki düzelirdi.
Ama sende haklısın üzerimizde oynanan oyunlar manasında o kadar cok senaryolar dinledikki kendimizden bile suphe edecek derecede paronayak olmaya basladık. Sende haklısın.

Bu arada otomubul gibi bir sistem var. Eger makineyi buyutursem ondan taktıracagım insallah. likn = http://www.liderguvenlik.net/otomubul.html
Nerde ne sekilde olursa olsun daha bir kolaylık saglar diye dusunuyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar