metal nicki arkadaşın yazısı,
UKYO, sonuçta YA MA HA . Çin de olsa Mars da olsa YA MA HA . Bu arada zaten Yamaha, Honda, Suzuki, Kawasaki gibi markaların 600 cc altında hiçbir motoru Japonya da üretilmiyor. Brazilya, Endonezya, Taiwan ve Çin de üretiliyor bu da bilginize ...
benim görüşlerim.
Anlamıyorum, yada farklı algılıyorum sanırım. Çinde yapılan motor yamaha olarak algılanıyor. Çin adı bile telaffuz edilmiyor. Çinden taiwan'dan parçaları alınarak Türkiye'de montajı yapılan Kanuni-Rmz markaları ise direk çin olarak algılanıyor. Arkasındaki firmalarda ülkemizin en güçlü firmalarından adaletmi bu şimdi???
Dragstar kullanırken yamaha ile yaşadığım parça problemini, bir fren müşürü fiyatı öğrenebilmek için yaşadığım zorlukları, Süleyman Memnun'un elemanına sipariş verirken ne zaman gelir diye sorduğumda abi ben sana haber veririm dediğinde stokta varmı , arasana yamahayı dediğimde abi parçaya bakan arkadaşa bir müşür sorarsak demediğini bırakmaz dediğinde yaşadığım dumuru ben bilirim. honda cbr 600 F kullanırken ön amortisör alt kovanı için parasını rahmetli Mahmut GOCURA verip 43 gün parça beklediğimi, bu süre içinde fabrikadan kimse ile görüşemediğimi off offf. Şimdi harleye biniyorum. Servis ve satış sonrası hizmetin hayatıma kattığı kaliteye bakıyorum. 1 Numara...
Arkadaşlar Yamaha Honda dünya çapında tatışılmayacak firmalar, ama Türkiye ayağı iyi çalışıyormu bunu sorgulamak lazım. Avrupa ülkesindeki yamaha honda servis yedek parça çalışma sistemi Türkiye'de nerdeeeeeee!!!!!
Bu sebeple motosiklet satın alırken, arkasındaki firmanın yanı sıra servis, yedek parça ve satış sonrası hizmetin kalitesine bakmanızı tavsiye ederim. Koç iyi bir firma güçlü bir firma ama beni mağdur ettikten sonra ne farkı kalır çin ithalatçılarından