Benim pcx bel ağrısı yaptı sıkıntı var

Abi yarıldım yorumları okurken. :) Sana innova olur metehan abi. :) Bir otur dene bence koltuğuna.Ama cbf'ten sonra. :) Bisiklet gibi gidersin.Hatta bir fotoğraf ekleyeyim dur.
Şöyle olur mu tahminen.:queen:
honda_chaly_cf.jpg

at görünür ama sineği görene aşk olsun misali:queen: sana ybr 250 gider dünya yı gez bırak honda yı gel yamaha ya kafan rahat olsun:cat:

valla hacı ybr 250 ile kafa kafaya takas bana hep uyar...cbf 250 istesem var ya şimdi kime önersem yanaşır...yok aga bize mutluluk haram...para yok...

Abi yarıldım yorumları okurken. :) Sana innova olur metehan abi. :) Bir otur dene bence koltuğuna.Ama cbf'ten sonra. :) Bisiklet gibi gidersin.Hatta bir fotoğraf ekleyeyim dur.
Şöyle olur mu tahminen.:queen:
_cf.jpg[/url]

yok aga innova o kadar sırıtmıyor ve çok rahat makina inan...kap olsun çamurdna olsun du bakam patlatıcaz bombeyi...:p Mart fuara bakalım neler gelecek...

Metehan abi aslında mükemmel cub makineler var ama...Malum bize getirmiyorlar...Yamaha Lc 135 tek geçerim. :)

du bakam makina çok hacı...canlıyı gösterince...bir arkadaş 5000 e düzleyelim diyor şimdi yanaşmıyorum...makinaın müşterisi dünden hazır yani...:)

valla ganga motoru altımda görebilene helal olsun...:p

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:45 ----------

ama gangam lastiğim patlarsa var ya sana bi küfrederim haberin olsun..:pniye sana bilmiyom işte rahatlamak için..tamammı...:p

birde 46 lık beyaz çantaa offfff...

:pBana ne küfrediyon hondaya küfret taktınız janta be ganga nesi var kross gibi sür nereye istersen patlamaz o kolay kolay merak etme...

sana bu gider işte ...bu dünyadanda emekli eder.. sen bile buranın altını çiz abi.. :queen: sen bile bozaman motoru :)

:pBana ne küfrediyon hondaya küfret taktınız janta be ganga nesi var kross gibi sür nereye istersen patlamaz o kolay kolay merak etme...

ganga başıma geldide o bağlamda işte...senden gazı alıyorum zati...:p birilerini sorumlu tutmam lazım...

sana bu gider işte ...bu dünyadanda emekli eder.. sen bile buranın altını çiz abi.. :queen: sen bile bozaman motoru :)

gangam yarına bi arkadaş gelecek motora bakmaya...işyerime...gel yemek ısmarlayım turlarsın dedim...şaşırdı kaldı...indirim falan yapmam dedim...valla 2.müşteri bile çıktı...önceki Muğladan geliyorum 5000 e alıcam diyordu...yok dedim aga boşa gelme...:queen: alıcam 250 vurucam kırbacı vurucam kırbacı...senide tokatlıcam yolda...tüm yeberecileri nanik yapcam...:p

koray o seleye oturmayı her babayiğit ister ama herkezde o sele ye sığacak toto yok ki:queen:

videolarım bile var...ama o paraya 2 tane ybr alıp ibreti alem olsun diye yakabilirim...:p

F54

iki ybr yi yan yana monte ettir seni anca o paklar cüneyt arkın ın eski filmlerde yaptığı gibi yani...hani 2 atı aynı anda kullanıp ok atardı hatırladın mı?

iki ybr yi yan yana monte ettir seni anca o paklar cüneyt arkın ın eski filmlerde yaptığı gibi yani...hani 2 atı aynı anda kullanıp ok atardı hatırladın mı?

hayalgücün çok geniş aga valla nerden aklına geldi...:p fotoşoptan anlayan bir olsada şu ambiansı bi uygulasa...:p güzel olurdu...hadi bana müsade la muhteşem yüzyıla odaklanamıyorum valla...garı gibi dizilere müdavim oldum...malkoçoğlunun manitada çok tatlı he...bi görünmedi hatun kaybboldu babasıyla...:salut::p

F54

hayalgücün çok geniş aga valla nerden aklına geldi...:p fotoşoptan anlayan bir olsada şu ambiansı bi uygulasa...:p güzel olurdu...hadi bana müsade la muhteşem yüzyıla odaklanamıyorum valla...garı gibi dizilere müdavim oldum...malkoçoğlunun manitada çok tatlı he...bi görünmedi hatun kaybboldu babasıyla...:salut::p
abi daha benim hayal gücümü kağıda resmeden olmadı yer yüzünde böyle bi insan yok o yüzden belki ben bi ayar çekerim ama zaman alabilir daha ne hayallerim var bi bilsen çok fantazilerim var ama uygulamaya geçirecek kadar param yok:cherry:

Super Moderator
Boşluğuma geldi 2 dakikada saçmalanmış olsa da uğraşmadan duramadım :p
2ybr.png

Geçmiş olsun bu vesileyle bir de...

Eğer bu orantı doğruysa gerçekten 2 ybr almak lazım Metehan abiye. :) Hehe.Artık motosikleti kısmına yybbrr yazar abim.:) Abi gerçekten o kadar kalıplımısın ya? :queen::sunny::silent:

ehehe gel benim 150 mc ile tokuş yapalım. beline de iki masaj yaparım dalin bebe masaj yağı ile heçbirşeyin kalmaz. köftelik kıyma gibin olursun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar