- Konu Yazar
Beyler ulen benim namıssız skuter biraz bel ağrısı yaptı...50 km üstü sürüşlerde biraz ağrı veriyor...geçicimi bilemedim...6 yıldır skutıra binmiyordum ...oturuş pozisyonu ve sallantılarla biraz işkenceye dönüşmeye başladı...ilk aldığımda ne olduğunu anlamadım ama ilk uzun rüsüşten sonra nöbete geldim baktım belimde bi tuhaflık var...motor hiç aklıma gelmedi...kilolu olduğumdan ulan bel fıtığımı oluyorum yoksa diye hayıflandım...veya ayakta çok durmayım dedim...salaklık işte motordan böyle olduğu hiç aklıma gelmedi...neyse dün garipçe kısırkaya gümüşdere dolanınca ağrı bi girdi...2 kez duraklamak zorunda kaldım...mecburi mola olmasa geziyi bitiremeyecektim...servisteki ustamda skutırcı...
alışacağımı söyledi zaman içinde dik otur ön tarafta kalmaya bak dedi ...yani dik bir oturuş yapmamı istedi...ama ben kambu sayılır boyda uzun...ve kendimi geriye çok atıyorum...nası olcak bu işler skuturcılar...
bir maksi skutırda olsam sele daha geniş olsa böyle sıkıntı olurmuydu acaba...
alışacağımı söyledi zaman içinde dik otur ön tarafta kalmaya bak dedi ...yani dik bir oturuş yapmamı istedi...ama ben kambu sayılır boyda uzun...ve kendimi geriye çok atıyorum...nası olcak bu işler skuturcılar...
bir maksi skutırda olsam sele daha geniş olsa böyle sıkıntı olurmuydu acaba...