ya işte bende yapacaktım bu hafta sonu soğuk havada açılma yapıyormuş havaların sıcak olması gerekiyormuş yaza doğru yapacağım
baba sen bosuna yapma o seritler acılma yapıoasa?
:cat:
süt ilacı sürdüm diye yaptı açılma bundan sonra kolayla parlatırım olıur biter![]()
ya işte bende yapacaktım bu hafta sonu soğuk havada açılma yapıyormuş havaların sıcak olması gerekiyormuş yaza doğru yapacağım
baba gene yandın bu seferde asitsen suyla sil :=)) en güzeli oohh
hepinize teşekkürler ederim valla şimdi kararımı verdim ya mavi yada yeşil fıstık yeşili yani bakalım bi ara gidip pendik oto sanayiden alıcam
peki kaliteliğini dandikliğini nereden anlayabilirm?
motorun güzelmişşş, ALLAH kaza bela vermesinnn ama o aynaları tak bence bir an önce..
Aynalar olmadan güvende gidebiliyor musun_?? SS motorlarda bile sol aynayı sökmezler, sen onlardan da hızlısın herhalde)
Tebrikler herkes harika yorumlar yapmış. evet güzel rsimler. photo shop olayıda güzel. Mt ciler yakında eleştirmenlerin pabuçlarını dama atacak. Herkese selamlar.:queen:
ALLAH kaza bela vermesin gerçekten motorunla ilgileniyorsun peki bu motoru hiç modifiye yapmayı düşünmedin mi ?
ne güzel olmuş işte janjanlı janjanlı binersin
:cat:
kışın bant çeker yazın ise uzar bantın yapısından dolayı yazın yaparsanda bantın çekilir biraz pay bırakman gerekir:cat:
azcıkta annemin çamaşır yumuşatıcısından birazda sıvı el sabunu
işlem bu kadar
lastige dost lekelere düşmann
2 si 1 arada![]()
Birileri pek düşkün motoruna![]()
güzel olmuş.
geçenlerde szinle avcılarda görüştük ama tanışmıyoz ve şimdi arkadaşının skutarından tanıdım.sahile inerken bize takıldınız Barış mançonun ordan sahile kadar.
yalnız o skutarı süren arkadaşın biraz tehlikeli gidiyo vede koruma kask bişey takmıyo bence ona biraz akıl verin ki kaskını bari taksın.
umarım görüşürüz avcılar sahilinde.:cat: