benim makina mondial 100 kh

motoruna bakım yapanı severim ben de. o scooter ney yav ? rs151 mi rokko mu ? başka bi markamı? o şanzıman açık niye geziyoki? toz dolar içine kayışı boşa döndürmezmi.

kazasız sürüşler genç kaptan :):):)

arkadaşlar mondial100kh ye uygun performans hava filtresi performans buji takan var mı bi etkı yapıyormu eger yapan varsa maliyeti ne kadar tuttu.Ayryca motorda orta dişliyi değiştirmek istesek maliyet ne kadar olur veya filtre buji dişlinin hepsi ortalama ne kadar tutar

lastik yakıcamda önce bi resim çekinelim dedim.
motoruma düşkünüm hemde baya bi :)
bu akşam çıkıcam parsellerden arkalara sinyal alıcam orjinalleri hoşuma gitmiyor biçimsiz oldugundan çabucak kırılıyor.

SKULLHUNTER abim sagolsun stickerleri gönderdi.
bende yapıştırdım buyrun resimler

Bu delikanlıda ben:)

BUDA ARKADAŞIMIN SCOOTERI

LASTİK YAKARKEN:)

Son düzenleme:
arkadaşlar bu stickerleri nasıl söküceğiz bir fikri olan varmı jantı çizmeden kolay bir şekilde bilen varsa yazzsın

aga bu arkadaşının motoruna takıldım ben mondial tipi detaylı fotoları varmı arka tasarımı değiştirmiş manyaq olmuş ekliyorum :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
bı lastıge bakıp ne gıbı bı yorum yapılabılırkı.temız bakmısın motoruna gule gule kulln...:)

bende de bi 100 ukh var temiz kullanıp temiz bakıyorum modifiye demişsin orjinalliği bozmadan demişsin bu fotoğraftaki motor bnm belki bu sana fikir verir...

bu arada nasıl temiz mi bakabiliyormuyum arkadaşlar???

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar