Benim Kizim Var Artikkk

selam herkese artık benim de bir kızım var

:))

minicikk

kızım dedimse minik pincher aldım bugün çok mutluyum şuan

5 yıldır yalnız yaşamaktan çok sıkılmıştım ve sonunda kendime bir arkadaş edindim.uzun süredir pincher almayı düşünüyodum ve bugün bu hayalimi gerçekleştirdim.

pincheri olan arkadaşlarım varsa ban bilgi aktarırlarsa çok mutlu olurum.

ve kızımı depo mun üzerinde (vn 800) yani gezmeyi ögreticem ve artık gezilere beraber çıkıcazzz :9 hadi ban yardım edin bu konuda

Hayırlı olsun mu denir ne denir ya... :silent: Mutluluğun devam etsin arkadaşım.

desertnight' Alıntı:
Hayırlı olsun mu denir ne denir ya... :silent: Mutluluğun devam etsin arkadaşım.
teşekkür edrim dostum

alalı daha 2 saat anca oldu ama eve 1 saat önce geldik peşimi bırakmıyor sürekli oyun istiyorrrr

ve biraz öncede kucagıma yattı uyuyor.ben alıp yanıma bırakıyorum ama durmuyuor gene gelip kucagıma aytıyorrrr.ve minicik bişey çok tatlı yaaa.

ya valla benim bununla başım dertte olacak anlaşılan daha tanışalı 2 saat oldu ama beni çok sevdi sanırım .tabiiii bende onu :)

Pincher ne ya :silent: Amma cahilim ben de :pr:

Buldum ama tırstım yani :queen:

fb1d3c3a.jpg

SEN SEVİLMİYECEK adam degilsinki abii :p
bu arda hayırlı olsun diyelim
yanlız ben anlamadım.pincher ? ne abii
ama yinede hayırlı olsun:queen:

abii hayret bişeysinizyaa doberman yavrusu desenize ya şuna
adamın aklına başka şeyler geçiyor bende sandım
yusuf abii kaplumbag almış..:queen: :queen: :queen:

Bende bi terrier vardı. Çok tatlı oluyo serepsizler. Bakamadım verdim. Ama haberlerini alıyorumç Eskişehir'de şimdi.Özledim keretayı:salut: :salut: :salut:

Motor zannettim pincher'i, peşimden geldi falan deyince şaşırdım :) Ne denir ki bu duruma? İkinize de mutluluklar :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
doktor bu ne:queen:

Ahaha onlar minik minik çok tatlı oluyorlar depo üzerine ufak bir canta ama çok uygun bir dizay gerekir sanırım miniği kaybetmeyelim sonra. :p

Super Moderator
Çok sevimli şeyler.Umarım hiç ayrılmak zorunda kalmazsınız, çünkü bir arkadaşımda vardı çeşitli zorluklar nedeniyle satması gerekti, birkaç defa alan kişiler evde rahat durmuyor diye geri getirdiler, bir kere kaçtı geri döndü.Çok sıcakkanlı, sahibine çok bağlı hayvanlar, söylediğine göre de sana bayağı alışmış...Dediğim gibi umarım hep beraber kalırsınız.

yusuf abeyy pincher yapmışsın:cat:
hayırlıı ugurlu olsun:queen:
emin ol gün gectikce daha cok baglanacaksın bende de kopek vardı gercı ona kopek demek ayıp olur canavar dı kendisi(SİVAS KANGALI):p
bu arada adı neyy??
ad koymadıysan forum da oylama yapalım bi ad bulalım :mrgreen: :mrgreen:

Motosikleti
Su Motoru
Pincher bildiğim kadarıyla bir kırma ve laborotuvar köpeği, aynı Pitbull gibi. Tabii hırçın bir hayvan kanında Doberman ın kanıda var. Neyse kızın ile sana mutluluklar dilerim :) ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar