Benim hiç motorum olmadı aabii (küçük emrah style:p)

arkadaşım hoş geldin aramıza..bence hayallerinin her zaman arkasında ol ve hiç vazgeçme umarım en yakın zamanda alırsın:::D

ben her zaman ne istediğini insan bilmeli derim...arkadaşların kafaları hep çok karışık oldu...

naked açılımı doğru seçim...ama yanında güc varsa rüzgarıda hesaba katmalısın...120 den sonra rüzgarın tokatladığı hırpaladğı er5/gs 500/gsr600/cbf500 cülerin sessiz çığlığını duymak mesele...:p

aga dedim ya.. gece gündüz okuyom bu siteyi.. gayet hesaba kattım yani rüzgarıda... bindeğim için bilmiyorum ama, değer be üstad :wiinkk:

Moderatör
hoşgeldin lordi :rendeer:

çarşambaları buluşup çay içip dedikodu yapar motor konuşuruz anatolia gösteri merkezinde, gelirsen "niye geldin la motorsuz motorsuz, zibidi" demeyiz :)

Şu yukarıdaki arkadaşa takılma sakın, seni de kendine benzetir, dışım dışım dışlanırsın sonra.

Bu arada hoşgeldin :)

Şu yukarıdaki arkadaşa takılma sakın, seni de kendine benzetir, dışım dışım dışlanırsın sonra.

Anlamadım üstad şaka mı gerçek mi?? :)

bi de azcıkta düşündüğüm motorlar hakkında yorum olsa sevincem.. kawasaki er5 hakkında epey konuşulmuşta, gsx 1400 hakkında pek bişi bulamadım sitede..

Başlık mı açsam acaba ayrıca :)

Bu arada hoşgeldin :)

şahıs şaka yapmış göyya.
sitenin latife kalitesi çıtasını düşüren bu arkadaşı engellemeni tavsiye ederim.
forum ortamı işte, her nevi adam var :p

hacı sende çıplakçı potansiyeli var zati, cruiserden vazgeçersin 3 vakte kadar :)

yaa cruiserden geçtim geçmesine ama, bi motor var ki vf 750 magna, 0-100'ü 5 saniye civarında biliyorum... cruiser görünümlü fekat acaip seri bi makina... oturma pozisyonuda dik baya..

magna tutulmadı bizim memlekette, 4 silindir cruiser, crusercıya fazla seri, sür'atçiye fazla cruiser geldi.

gördüğüm motorlar içinde on numara şekil mt-03'te var, bende naked-enduro kırması seviyorum bradır.

aga baktım şimdi de sarmadı yaw pek... ben biraz daha klasik duran motorlardan hoşlanıyorum.. mesela v-max!!! :wiinkk:

ama eski kasası mı yenisi mi karar veremiyorum onda da :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:24 AM ----------

karar versem yapıştırcam yarın öbürsügün yani :p:p:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar