Kadıköye gidip moda sahilde içmek insana yalnızlıgını bıle unutturur onemli olan sihirli yerleri bulmak :wiinkk:
Motorsuzluk nedir bilir misin ? Haline şükret![]()
Kadıköye gidip moda sahilde içmek insana yalnızlıgını bıle unutturur onemli olan sihirli yerleri bulmak :wiinkk:
uzaksın lan yakın olsan gel bakarız bi çaresine derdim
sen önce kendi çarene bak karşimbi gel iki gazlayak dediğin yok...
ben senle takılmam ki şu saatten sonra sen artık eski uğur değilsin çok değiştin nerde otek silindirli 170 bastığım uğur şimdi onu 2 fitezde görüyon birde utanmadan gel diyin
O sahile gelip de bi alo demezsen tekerini keserim!!
Motorumu ilk aldığım günden beri en yakın 2 arkadaşım da motor vardı hiç yalnızlık çekmedim. Umarım sizde kafa dengi birilerini bulabilirsiniz.
Antalya'ya uğrarsanız bi mesaj çakarsınızMotosikleti 4 senedir kullaniyorum, çok guzel insanlarla tanistim ve cok guzel vakit gecirdim, gezdim, kamp yaptim vs. Son bir senedir benimde beraber gezip vakit gecirebilecegim kimse kalmadi. Aslinda teknik olarak yalniz gezmek daha guzel ancak insan tabiki sohbet edecegi insanlari ariyor bazen. Bende gittigim yerlerde yeni insanlarla tanismaya calisiyorum. Kisada olsa muhabbet oluyor... yazin aksilik olmazsa 15 gunluk ege akdeniz yapicam tek basima bakalim nasil gecicek.