Benim canım bisikletim!!! :)

Motosikletleri çok seviyorum ancak bir aksilik çıkmazsa 1 buçuk senelik vaktim kaldı güzel bir başlangıç yapmaya. :) Ama tabi motosikletten önce benim yol arkadaşım, gidebildiğim her yere onunla gittiğim, onlarca kilometreyi birlikte teptiğim emektar bir dostum var. :) İşte bu benim güzeliiiiim. :queen::queen::flower::flower::flower:

şaka şaka o hızı nerde bulucan şehir içinde hem de bisiklet düşmanı canavar arabalarla birlikte ama yokuş aşağı 60-65 i bulmuşumdur :) teşekkür ederim :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ahaha çok şahane çok orijinal bir konu olmuş bu :mrgreen: Sayın Sedici,forumdaki bayanların azlığından yakınıyorduk değil mi evet 4 oldu yok mu arttıran? :mrgreen:

egzoz gürültüsü, mekanik titreşimler, doğayı kirleten gazlar, güvensiz ve aşırı hızlanma, aklıma gelmeyen bir çok şey yok.Her ne kadar eskisi gibi hayranı yok ama , ilk göz ağrımızdı bisikletler

ben de evi topliyim..bulaşıkları çamaşırları makineye atıp iftar için yemek yapayım..

evet katılıyorum ilk göz ağrımız tabiki de :) fotoğrafları biraz önce gezerken çektim zaten :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:04 ----------

teşekkür ederim :D

benim ilk göz ağrımı yeğen eskiciye bir liraya satıp o parayla gidip dondurma almıştı... bak şimdi nerden aklıma getirdiniz...

22 sendir binerim halen biniyorum

Lakin uzun yola gidiliyor fakat dönüş yolu çok sıkıcı ve yorucu oluyor :queen:

o eski gözağrıları, yıllar geçtikçe gözden düşünce karanlık bir bodrum köşesinde sessizce bekler, yıllar güzelliği alır gider.
bir gün ihtiyaç olunca gün ışığına çıkınca , ne gönül koyar nede surat yapar. Hemen düşer yollara ..

İzmir İl Temsilcisi
bak bunun sonu 600Fle biter söyliiyim motor işine girdinmi çıkamıyosun :D izmirli gardaşlarıma sevgiler...

o eski gözağrıları, yıllar geçtikçe gözden düşünce karanlık bir bodrum köşesinde sessizce bekler, yıllar güzelliği alır gider.
bir gün ihtiyaç olunca gün ışığına çıkınca , ne gönül koyar nede surat yapar. Hemen düşer yollara ..

aynen öyle valla, bodrumda karanlıkta yatıyo, lakin şöyle de bir derdim var benim emektar biraz yaşlı 96 model, boyasında falan hiç sıkıntı yok tertemiz bakımlı yani :) gel gelelim zincir,aynakol,ruble,frenler,jantlar,vites makinası vs yorgun değişmek istiyor... toplamaya kalksam 400 lirayı buluyor... o paraya da sıfır bianchi alırım :( e emektarı atsam atılmaz satsam satılmaz :( çok arada kaldım şu ara... sırf o yüzden hiç kurcalamıyorum...

22 sendir binerim halen biniyorum

Lakin uzun yola gidiliyor fakat dönüş yolu çok sıkıcı ve yorucu oluyor :queen:

evet benim de 5. yazım tontişimle ama ben sıkılmıyorum bi yandan müzik dinlediğim için :)

katılıyorum.. ama ben bebeğime kıyamam onu bi depo köşesine terkedemem ki :(

bak bunun sonu 600Fle biter söyliiyim motor işine girdinmi çıkamıyosun :D izmirli gardaşlarıma sevgiler...

önce bi CıBıR ımı alayım o günleri de görürüm inşallah :D

İyi güzel hoşta bisiklet, fakat bana göre değil :) Ne zaman binsem bir garip hissediyorum kendimi.Bacakların arasında motor olacak, ne öyle pedal felan :p :)

Bu arada bu park neresi Ankara'da?

Demedi demeyin bu topic patlar :)

Bu arada hoşgeldin umarım bisikletten hiç vazgeçmeden motosikleti de hayatına dahil edersin.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar