Beni Aranıza Alırmısınız?

2005 Aralık 25'nden sonra Motor'umu Değiştireceğim. Bu konudada yardımlarınızı bekliyorum. Kafamda 2 tane model var arasından seçim yapmama yardımcı olursanız sevinirim. (Şimdiki Kullandığım Motor 1998 model.)

1- Honda Sport Touring CBR 1100XX
2- Suziki Racıng GSX-R 1000
Bunların Hangisinin Servisi Daha Yaygın ve Sorunsuz. Çünki daha önce Almanya'da olduğum için böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. Burada bir sorun yaşarmıyım bilmek istiyorum..... :king:

Turkiyede en yaygın servis agı hondanın sonra yamaha geliyo ama gsx-r 1000 de çok güzel alet ben olsam suzuki alırdım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
son karar senindir.
ama HONDA HAYAT ONDA felsefesi de servis ve yaygınlığı bakımından kesinlikle doğru.. :cat:

ancak suzuki 1000 likte gerçekten iyi bir model.seçimim zor olacak gibi.
:joker:

Evet sanırım seçimim biraz zor olacak ama yinede sorun yaşatmayan bir makinayı alma taraftarıyım (Servis Bakımından) Gönlüm Biraz Honda'dan yana fakat dediğim gibi servisi iyi olanı kesinlikle tercih edeceğim onun için sizlerin yardımlarını bekliyorum. : :king:

dostum hoşgeldin....bak allahın adını veriyorum...diğer site motordelisi.zort'a üyeyim...tayfa bir soğuk bir soğuk şaşarsın...kanım kaynamadı elemanlara...kendi aralarında takılıyorlar...güzel bir hoşgeldin oldu ama oda birkaç güzel insan sayesinde...onlıneda 100 tane üye görürsün ama buradaki samimiyeti asla bulamazsın...ha bende kıl biriyim kabul...ama onlarda biraz vıp site...gerçekten uzak bize...yaşamın dışında gibiler...ama yinede oraya da takılıyorum...insanların tecrübelerinden faydalanmak isterim...

pardon hondamı dedinizzzzzzzzz......... :salut:

yeni sattım hocam.... :salut:

getti samuray hondammm...öğüöğüöğüğğ.. :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Rox34, bence suzuki güzel makina gsx leride çok başarılı hayırlısı bu arada senin cihaza kaça satıcaksın?

powerım....dönüşüm muhteşem olacak...adamları aradım bugün...motoru cillop gibi yapın dedim...bir kask hediye dedim...arkadaşlar bu akşam tüm kanallarda şekerbank reklamlarını göreceksiniz...yerel kanallar hariç tüm tvleri tek tek dolaşacağım..kasetleri dağıtacağım...

Şimdi kullanmış olduğum KAWASAKİ ZZR1100 makinayı satmayı düşünmüyorum.Bu Makina Benim İlk Göz Ağrım. Satarsamda burdan haber veririm......RÜZGARSEVDALISI arkadaşımın dikkatine.... :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
powerım....dönüşüm muhteşem olacak...adamları aradım bugün...motoru cillop gibi yapın dedim...bir kask hediye dedim...arkadaşlar bu akşam tüm kanallarda şekerbank reklamlarını göreceksiniz...yerel kanallar hariç tüm tvleri tek tek dolaşacağım..kasetleri dağıtacağım...

hocam ben mevzuyu anlamadım , açsana biraz - şekerbank mekerbank ??? neiş :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar