Gömün gömün iyice gömün benelli yi

Herşey deyin pahalı deyin adi deyin malzeme kalitesi diyin filan da bari Benellilerin tipine laf söylemeyin kardeşim çarpılırsınız.. Karışmam
Yok tipini çalmış yok malzeme kalitesi çok düşükmüş. Alın bakın bendeki 9000 tl lik tnt25 e plastik kalitesi göstergeleri düğmeleri nasıl kullanılmış 15bin tl lik Duke 200 de ne halde.
Motor bloğu mühendislik filan derseniz o zaman ben de derim ki daha sesini duymadığınız en ufak fikriniz olmayan TRK nin motorunun kalitesine nasıl düşük diyorsunuz. Amortisörlerine malzeme kalitesi düşük diyorsunuz.
Sonra motosikletler çok pahalı yav diye change org ta imza toplayın..
Türkiye deki bu fiyatların sebeplerinin yarısı ötv kdv bilmem ne ise yarısı da sizlerin yamahayı hondayı ilah yapmanızdan.
Adamlar 125 lik motoru 19250 tlye satıyor 300 lük scooter olmuş 27 bin tl
Çünkü piyasayı liderler belirler.. Adam aynı kaliteye yakın üretim yapıyor ve liderlerle rekabet etmek istiyorsa onlardan 3-5 aşağı fiyatlandırma yapar.. Hem piyasanın kaymağından yararlanmak için hem de aynı kalitede malzeme işçilik kullanıp benim malım dandik gömülecek mal değil imajı yaratmak için.
hyundai toyataya göre fiyatlandırma yapar toyata wolkwagene göre 3 -5 aşağıdan takip etmek zorundadır.
golf 90 binlira yaparsa rakibi auris 80-85 ten aşağıya satmaz satamaz. İstese de satamaz imaj olarak malını gömer.
Hee benelli arabanın toyotası mı tabii ki değil ama Hyundai si olma yolunda..
Benelli Türkiye zaten Türkiye'de binlerce enduro satamayacağını hepinizden iyi biliyor. Bu segmentin zaten yıllık pazarı kaç tane ülkede ki marka olarak 3 sene önce pazara girip model olarak ilk yıldan çatur çutur mal satacak..
Bence adamların amacı gövde gösterisi. Yoksa hiç bir firma kolay kolay 3 modelli aynı anda piyasaya sokmaz. Toplam model sayısı 3 yılda 7 oldu.
Ben bu ülkeye vur kaça gelmedim kalıcıyım bak bende daha neler var demek istiyorlar.
Amaçları uzun vadede kalıcı olup para kazanmak gibi geliyor. Yoksa fiyat gerçekten çok iddalı. Ben bu başlıkta bunları düşünerek tahmin yaptım 7440 dolar diye neredeyse tam tutturdum..
Hee bunu getiren grup ne yapıyor ?? bence onları da fazla düşünmeye gerek yok onlarda anadolunun köylerine cg satıp commuter satıp malı götürüyor.. superlight 200 den tnt lerden kazandıkları da cabası..