BENELLİ TRK 502

Ama abi parça bulunurluğu bile şaibeli bir motor için 25 bin lira çok değil mi sence de?

Benelli TNT 25 Sahibiyim 9.000 km deyim. Hiç bir zaman sarf malzeme ( yağ filtresi, hava filtresi, buji vs. ) beklemedim.

Kaza yaptığımdan oldu kırılan dökülen parça için 3 iş gününden uzun süre beklemedim.

Şimdi çıkıp Honda ya gitsen bir CBR 250 Sağ grenaj verir misin desen. Ahanda üst rafta dur vereyim demiyor. O serviste siparişle getiriyor.

Şaibeli derken ?

Merhabalar bende acaip bir hevesle bu motoru bekliyordum bugun istanbul sirinevler benelli kuba bayisini aradim (bayi ismini unuttum kusura bakmayin) ve tahmini bir fiyat istedim verebilir misin diye satis danismani bayan 30.000lira gibi bir fiyat dedi bana cok cok fazla geldi sizce?
Almama karari aldi fiyati ogrenene kadar

Merhabalar bende acaip bir hevesle bu motoru bekliyordum bugun istanbul sirinevler benelli kuba bayisini aradim (bayi ismini unuttum kusura bakmayin) ve tahmini bir fiyat istedim verebilir misin diye satis danismani bayan 30.000lira gibi bir fiyat dedi bana cok cok fazla geldi sizce?

30 bin TL'ye bir tane bile satamaz. O fiyata gelecekse hiç gelmesin.

Komik cidden... Bayide sergilemek için gelir. :D

Gerçekten bütün hayallerim yikildi 19 yasindayim ve yol yapmak icin sakin ve konforlu bir motora gecmek istemistim ncler cok tipsiz geriye kalan 650liklerde gereksiz geliyor neticede onlarda hizli onlari alana kadar race alirim diye düşünüyorum şahsi fikrim olarak bi tam istediğim gibi kalipli yakisikli ve nazaran sakin ve yavas bor motordu suan iptal oldum resmen 30 bin liraya kim alicak bakalim 😒

Motor pahalı değil, biz fakiriz, birde devletimiz halkını çok sever..

30 bin mi?
yokamk.jpg

Adana İl Temsilcisi
sakin olun arkadaşlar,hanım kızımız o an için bir tahminde bulunmuş.sadece bir tahmin.bekleyelim görelim.

Şimdi benelli kendini honda yamaha gibi görmücek küçük düşün benelli bende kullanıyorum neden ucuz olduğu için başka sebebim yok 30 bin demek ben motordan çok hoşlanıyorum satmıyorum demek gibi bişey

Benelli TNT 25 Sahibiyim 9.000 km deyim. Hiç bir zaman sarf malzeme ( yağ filtresi, hava filtresi, buji vs. ) beklemedim.

Kaza yaptığımdan oldu kırılan dökülen parça için 3 iş gününden uzun süre beklemedim.

Şimdi çıkıp Honda ya gitsen bir CBR 250 Sağ grenaj verir misin desen. Ahanda üst rafta dur vereyim demiyor. O serviste siparişle getiriyor.

Şaibeli derken ?

2011 cbr yi yan yatıran bir arkadaş için honda otosever e gittik grenaj için, rengini sordu, arkaya depoya girdi. Çıkardı kutudan, elimize tutuşturdu geri gönderdi.

2011 cbr yi yan yatıran bir arkadaş için honda otosever e gittik grenaj için, rengini sordu, arkaya depoya girdi. Çıkardı kutudan, elimize tutuşturdu geri gönderdi.
Şuan 2016 cbr 250r sahibiyim ve 2 ay once yan yattim sol grenaji tam 1.5 ay bekledim sizin motor 5-6 yillik oldugu icin stoklama yapilmistir belki ama yeni kasalarda grenaj gibi parcalar siparis uzerine geliyor 👍🏻

Şuan 2016 cbr 250r sahibiyim ve 2 ay once yan yattim sol grenaji tam 1.5 ay bekledim sizin motor 5-6 yillik oldugu icin stoklama yapilmistir belki ama yeni kasalarda grenaj gibi parcalar siparis uzerine geliyor

2014 sahibiyim ben de honda otoseverin yedek parça kısmı var ayrı olarak. Ortalık cbr250 plastik aksamı kaynıyor. Ama diğer bayiler bekletir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar