Selam arladaşlar:
Uzun zamandan sonra tekrar motosiklet kullanıcısı olarak aranıza katılmaya karar verdim motosiklet piyasasından uzak kalmamdan ötürü modelleride pek takip edemedim yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.
İlk önce konu açmaya çalıştım iki kez ama yayına düşmedi moderatöre mesaj da attım geri dönüş olmayınca hoşuma giden modellerden biri olan trk 502 sayfasına yazmayı uygun buldum şimdi arkadaşlar ilk önce sınıf belirlemeye karar verdim enduro olsun istedim, ama iki sorunum var motor hacmi ve model secimi öncelikle 250 cc lik bir model mi olsun 500 cc lik mi olsun buna kara vermem lazım ihtiyacım şehir içi ve şehirler arası gidebilecek şehir içinde pratik olacak ama uzun yolda da 110 kg luluk

birini araba konforunda dağ bayır demeden stabil olarak 100-120 km hız ile baymadan götürebilmesi lazım eğer bunu 250 cc ile yapabilirsem 250 cc almak istiyorum fakat 250 cc kesmez derseniz o zaman 500 cc ve üstü bir model almam lazım ozaman benelli trk 502 ve cf moto 650mt arasında seçimim hangisi olacak belirmeye çalışıyorum japonlar dan uzak duruyorum yedek parça ve aksesuarları abartı pahalı geldi bana bu iki modelde bana aynı randımanı vereceğini düşünüyorum trk502 nin tipi çok hoş ama cf moto nunda motor ünitesi kawasaki nin motoru olduğu için bu iki model arasında kaldım objektif yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler