sıkıntı arkadas bu is sıkıntı gerçekten.. versys vstrom cok para gerek yok bu motorlara..en azından benim amacım icin fazla makinalar.. simdi arkadaslar samimi soyluyorum burda paradan ziyade gercek ihtiyacım ne ise onu alıp isyerine koymak istiyorum.. 1.90 110 biri icin ve ayda belki istanbul içi 500-750 km sehirdışı yılda 1.000-1.500 km kullanılacak bir makina ihtiyacı hasıl ise , trk502 de karar kıldım gibi bakarken HondaCRF250Rally nin çok daha hafif ve kullanımı kolay bir alet olduğunun bilgilerini edindim yorum ve videolardan ve herkes çok memnun.. tek silindirli crf rally veya trk 502 aslında oldukca farklı makinalar fakat biri 20bin digeri 27bin biri tek silindir 250cc digeri cift silindir 500cc.. samimiyetimle bilgi edinmenin son aşamasındayım artık.. %95 sehir içi ve sehirler arası asfalt ve ağırlıklı istanbul olmakla beraber sehirlerin ara sokaklarında gececek süreç.. toprak alan kross hesabım yok..sizce ne yapmalı.. aslında trk nın lastik ihtiyacı bile yok :=)bir anlamda uzun zaman atıl kenarda duracak makina için ne yapmalı.. bu kararsızlık fena, oldukça tecrübeli arkadaşlar için elbette çok kolay olan bu seçimler bizler için çok zor oluyor..
Yol dışına çok çıkacaksanız ağırlığından dolayı TRK zorlar. Alet durduğu yerde sağa ya da sola yatmaya görsün ağırlığını çok hissettiriyor ama giderken sanki aynı motor değil. Çok dengeli. O nedenle engebeli, zor yollara çok girecekseniz zaten bu motor o yolların motoru değil. Yalnızca bozuk yollarda gayet iyi gider. CRF çok daha hafif çok daha kolay kontrol edilir. Ama ben %95 asfalt için CRF almazdım.