Yamaha'nın Honda'nın fiyatlarından haberiniz yok galiba kalkıp bu motora öldü falan diyorsunuz

Firmaların elinden gelen bir şey olduğunu sanmıyorum ben bu noktada ötv ve kdv oranları ortada motorun ülkeye geliş fiyatını bi hesaplayın bugün 31.000 TL'ye satılan bu modelin 15 17 arası bi fiyata giriyor ülkeye gerisi vergi firma pahalı satıyor ulan üreten devlet kadar kazanmıyor. Neyi neyle kıyaslıyorsunuz.
Bu yazdıklarınız gerçekten doğru. Ancak, yamaha'nın ve honda'nın muadillerinin fiyatları konusunda yanılıyorsunuz.
TRK502'nin resmi sitesinde 8699 $ fiyat var. 32.450 TL eder.
NC750X'in resmi internet sitesindeki fiyatı 33,300 TL.
XT660Z Tenere'nin resmi internet sitesindeki fiyatı 31,599 TL.
Bir tarafta sorunsuzluğu ile bilinen Honda'nın rüştünü kanıtlamış, yakmayan motoru. Diğer tarafta kalitesi tartışma konusu bile olmayacak bir Yamaha.
TRK'nın tek ekstrası 3lü çanta seti.
Yani evet, Tenere'den 900 lira fazla, NC'den 900 lira ucuz fiyatı ile, olmayan servisleri, bilinmeyen kalitesi ile, ölü doğmuş bir model.
32500 lira verdikten sonra, Tenere veya NC alır, 3 bin liraya da 3lü çanta seti taktırır (işime yarayacağından değil, görüntüsünü seviyorum), binerim. 36 bin liraya çantalı sıfır tenere, 37 bin liraya çantalı sıfır nc sahibi olmak varken, 32500'e TRK almam.
Çok şık duruyor o ayrı konu. Ama yuki spitzer ve megelli 250 R de çok şık duruyordu ilk çıktıklarında. Sonuç ortada.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------
Kanser olmuş, kemoterapi görüyor, umutsuz vaka, selasına az kaldı

blackster yırttı bak, Allah'tan ümit kesilmez
Rakibi yok ki doğru düzgün :cherry: Japonlarda 250 cc cruiser yok, çinlilerin bir çoğu (mesela regal) çok eski teknoloji ve sıralı çift silindir, V2 bile değil. Daelim daystar tek silindir, küçük, cücük gibi motor.
Cruiser dediğimizin ruhuna yakışan görsel olarak V-twin motordur. Blackster de bunun nadir örneklerinden. Yoksa yırtamazdı :cherry: