Benelli Benelli TRK 502 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Yeni 502X hakkında yorumlarınız nedir ? 81.000 TL ye değer mi ?

O parayı Türkiye'ye gelse CB500X'e veririm ama Benelli 502'ye vermem. (Kötü bir motosiklet olduğunu düşündüğüm için değil, ama sonuçta biri Honda biri Benelli. Servis / yedek parça ağı vs. arada dağlar var; Biri kendi Türkiye'de, diğeri - nispi olarak - ne idüğü belirsiz bir distribütör elinde...)

odo

O parayı Türkiye'ye gelse CB500X'e veririm ama Benelli 502'ye vermem. (Kötü bir motosiklet olduğunu düşündüğüm için değil, ama sonuçta biri Honda biri Benelli. Servis / yedek parça ağı vs. arada dağlar var; Biri kendi Türkiye'de, diğeri - nispi olarak - ne idüğü belirsiz bir distribütör elinde...)
Bende cb500x bekleyen tayfaya adımı yazdırabilirim. Aralarinda 40 kg ve japon alaşım , yazılım, işçilik ve malzeme kalitesi farkı var.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yeni 502X hakkında yorumlarınız nedir ? 81.000 TL ye değer mi ?

Hocam elbet kötü motor değildir, elbet alınır. Lakin ben mesela sizin yerinizde olsaydım 81.000 TL bütçeniz varsa o bütçenin az daha altına 2015-2016 Kawasaki Versys ya da Honda Nc 750x de alırdım. 2 motor da apaçi tayfanın radarında olmadığından temiz,bakımlı motorlara denk gelmeniz çok olası.

250-700cc arasında ciddi model sıkıntısı var tüm markalarda, bizim distribütörler çok isteyen 250 den 700 e geçsin kafasında sanırım, ara ürün çok nadir çıkıyor.

Bugün eryaman göksu yönünde trk502 gördüm gerçekten dibim düştü motora. Arkadaş da okuyorsa burayı selam olsun. Umarım nasip olur bana da :)

502x güzel görünüyor ama bunu alan Afrika Twin gibi araziye girermi ben 502 den gördüğüm kadarı ile girmemesi lazım.Arazi kullanımında kendini kanıtlamış bir motor değil.Kaldıki 502 lerin vida gevşeme sorunları vardı ilk montajlarda.Asvalt içinde tel jant bana gereksiz geliyor.Hafif bozuk yola 502 ile de girersin zaten.

yavru bir gs-multistrada karışımı şık bir tasarım olmuş, umarım mekanik olarakta zamanla görüntüsünün hakkını verir ve pazarda yerini sağlamlaştırır çünkü 500cc sınıfında çok fazla seçenek yok.

Bende cb500x bekleyen tayfaya adımı yazdırabilirim. Aralarinda 40 kg ve japon alaşım , yazılım, işçilik ve malzeme kalitesi farkı var.

Geleceğine dair bir duyummu aldınız.Adınızın yazılacağı liste varsa bizde yazdıralım,diğer türlü nc750x en mantıklı seçenek,sıfır trk alacağıma ikinci el nc alırım

selamlar, TRK 502 için Antalya'da yazılım atan bir yer var mı arkadaşlar? git 650 al diye fikir beyan etmeyin lütfen

Daha önce tnt250 ye yazılım attım Delphi mt05 var. Çoğu yer tanımıyor Delphi mt05'i ancak senin şansın daha kolay. Bosch olması lazım trk502 de. Bizim ülkede bilinirliliği daha çok.

Güç artışı sağlarsın ancak eksantrik mili değişmeden çok yüksek güçler bekleme.

Motosikleti
yok:(
15.000 km dominardan sonra ki motosikletim 502x 2800 de aldım 3100 km oldu boyu zorluyor alçak sele siparişi verdim ali den bakalım kaç km kullanacağım merakla bekliyorum, kendisi 2. motosikletim boy ağırlık oranının zorlaması dışında bayağı sevdim kendisini umarım sorunsuzca bir birlikteliğimiz olur zaman zaman nalet ettiğim ve övdüğüm yerleri ile mesaj düşeceğim şimdilik gereksiz fazla konforlu olduğunu düşünüyorum

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
15.000 km dominardan sonra ki motosikletim 502x 2800 de aldım 3100 km oldu boyu zorluyor alçak sele siparişi verdim ali den bakalım kaç km kullanacağım merakla bekliyorum, kendisi 2. motosikletim boy ağırlık oranının zorlaması dışında bayağı sevdim kendisini umarım sorunsuzca bir birlikteliğimiz olur zaman zaman nalet ettiğim ve övdüğüm yerleri ile mesaj düşeceğim şimdilik gereksiz fazla konforlu olduğunu düşünüyorum

[url]https://i.hizliresim.com/dfpcf63.jpg[/url]

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürmen dileğiyle

2023 Kasım'dan beridir X modelini sıfır kilometreden , gün itibarı ile'de 55.000 kilometredir kullanıyorum .

Kronik : Benzin pompası arızası ( henüz 2. gün " gar gar gar gar " şeklinde dizel traktör gibi sesli çalışıp belli etti , durumu video'layıp servise bayi'ye ilettim , 1 hafta sonra yeni pompa garantiden değişti ve 55.000 kilometredir devam) bazı motorlarda ise , tek silindire düşme yaşanıyor başıma gelmedi , acma çözüldüğü söyleniyor.

Düşüncelerim ve önerilerim : Bakımları aksatmadan yapın , orjinal yağ filitresi kullanın , tam sentetik yağ sevmiyor , yağ ise 10/50 yada 15/50 ideal , motosiklet çok ağır 1000+ ebatlarında hatta 1200 , güce oranla kilogramı aşırı kalıplı olduğundan , genç bıçkın / atik motorisklet severleri tatmin etmez , ancak tam bir konforlu seyahat makinası , bol aksesuar demirler vs seçenekleri mevcut .

Extralar : Yazılım , bana kalırsa gruplarda bu işi ilk yapan kişi'ye ecu yollanıp( M.K ) , en ideal limitör iptal olmadan , bilhassa motor a2'ye uysun diye kısılan vaziyeti 3&4 viteslerde ' ki bu şehir içindeki 50 km denk , gazı açtığınızdaki " arkadan birisi tutup engel oluyor " hissini ortadan kaldırmak gerek , ve işe yarıyor .
Dişliler konusuna gelirsem , henüz 100 km olmadan yurtdışından getirttiğim 15 ön dişli ile devam ( orjinali 14t)
Lastikler Metzeller Tourance , olağan üstü " bence ! " lastikler , hem uzun ömür , hem tutuş ıslak kuru fark etmeksizin.
Ön koruma demirleri , sis farlar elzem/şart , far led yapılmalı şart ( halojenler ile geliyor ve rezalet , kaliteli led olunca güzel.)

Pozitifler : Konfor şahane , yol tutuş şahane , rüzgar direnc 260+ kilogram neredeyse , yola zımba gibi oturuyor , siz yelken gibi sallanırken , motor zamk gibi sapmadan yola otururuyor , yakıt bakımlı ,yazılımlı olmasına rağmen 0/90 km ile devir cevirtmeden seyirde bendeniz 100/3.6 litre gördüm. 100/130 bandında ve yukarısında devirli iken henüz hiç 6 litre görmedim.
Heybet / karizma ? bunun gibisi yok , nazar mıknatısı... herkes hayran.
Egzoz stock egzoz , duyanlar 1200+ bir yer uçağı sanıyor , oynamaya lüzum dahi yok ( sahsen zaten.nefret ederim oynanmış egzozlardan.)
Piyasada rüştünü ıspatlamış nadir makinalardan artık , klasik model statüsüne geçti sayabiliriz , yedek parça sorunu neredeyse yok .
Servis'ler ilk sıralarda bisikletçi servis , imajını , servisleri modele özel kurslara tabii tutarak sanırım çözdüler.
Özet , iyi'ki edinmişim.

Ekleme : Geçmişte arazi tecrübem ( kendi çapımda pasta ) , olsada , ve modeli " X " olsada , asla ve kata arazi hatta stabilize yollarda bile kullanılmamalı , boyunuz 2 metreye yakınsa "belki fıtı fıtı " bozuk toprak yolda karınca hızında , kendim 183 olarak ancak idare edebiliyorum x modeli , acemiye uygun bir model değil bu net. şehir içinde alışana kadar terletir , güzel konforlu bir gezi tur motoru.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: F54

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar