BENELLİ TRK-251

Yoldaşlar herkese merhaba,Öncelikle yaşadığımız bu kötü günleri atlatma ve keyifli güzel günlerimize sürüşlerimize dönmek dileğinde bulunmak istiyorum. Sizlere sormak istediğim bir konu BENELLİ TRK 251 motorunu kullanan veyatta bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. bu motoru almayı düşünüyorum...

Kullanmadım ama blok bn251 ile aynı motor blok olarak sorunsuz diyebilirim, malzeme kalitesi iyidir. Ancak pahalı ben o parayı vermezdim şahsen. İkinci elde vstrom çok daha mutlu eder sizi.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
6-7.000 fazla verip 2. el V Strom 250 yerine TRK 251 daha mantıklı bence. V Strom 250 ağır ve hantal, hiç alınası bir motosiklet değil yahu?

TRK 251 için ikinci eli yok diyorlar,yedek parça ve kronik sıkıntısı var diyorlar bu doğru mu?

fuarda inceledim. selesi sert ve malzeme kalitesini beğenmedim.

TRK 251 için ikinci eli yok diyorlar,yedek parça ve kronik sıkıntısı var diyorlar bu doğru mu?

Yedek parça sıkıntısı olması imkansız fabrikası antepte, ne lazımsa bütün servislere gönderiyolar kargoyla. Kronik sorun var mı onu bilmiyorum. Kendim bn251 kullanıcısıyım, bikaç tane çözülebilen sorunu var.

Ben vstrom derken 250 lik olanı kastetmedim 650'lik olanı kastettim. Vstrom 250 yerine trk251 çok daha alınasıdır.

Vstrom 250 de görüntü var başka bir şey yok

Arkadaşim sana burada trk251 al diyenler,kendilerine motor alacagi zaman japon modellerinden şaşmayan tipler.

Yok suzuki agirmis,yok hantalmiş yok alinasi degilmis,geçiniz onlari..

150bin km de 2012 inazuma biliyorum,gram paslanma,yorulma yok..

Zımba gibi.

Alternatif olarak,

Yeni kasa Bajaj D400 UG de öneririm.

Uzun tur cami
Gidon yukseltme
3 lu çanta ile memnun eder.
2.Piyasasida güçlü

İnazumadan daha hantal vstrom 250 ben binmeyeceğim motoru kimseye önermem.

Motosikleti
Arkadaşim sana burada trk251 al diyenler,kendilerine motor alacagi zaman japon modellerinden şaşmayan tipler.

Yok suzuki agirmis,yok hantalmiş yok alinasi degilmis,geçiniz onlari..

150bin km de 2012 inazuma biliyorum,gram paslanma,yorulma yok..

Zımba gibi.

Alternatif olarak,

Yeni kasa Bajaj D400 UG de öneririm.

Uzun tur cami
Gidon yukseltme
3 lu çanta ile memnun eder.
2.Piyasasida güçlü

İnazuma diyen kim? Başkası V Strom demiş, onu da ben V Strom 250 diye anlayıp ona göre yorum yapmışım. V Strom 650'ye laf olmaz... 150.000km de bir motosiklet için kalite göstergesi olmaz, motor açma isteyene kadar 145.000 gitmiş Pulsar biliyorum. E bir zahmet Pulsar kadar gitsin İnazuma...

Bajaj D400 ile TRK 251 alakasız motorlar; bir tanesi naked diğeri mini adventure uzun bacaklı bir şey. 27.000TL'lik TRK 251 ile 36.000TL'lik D400'ü de karşılaştırmak da olmaz. (Bu arada yeni Dominar da oldukça hoş görünüyor gerçekten...) Aradaki farkla dünya aksesuar ve benzin alınır...

Boyum uzun olduğu için 250'lik motor alacak olsam (özellikle şu ekonomik durumda) TRK 251'e basar geçerim. (2. elde ne eder çok mühim de değil, ucuza aldığını ucuza satarsın konu basit...)

Son düzenleme:
Arkadaşlar hepinizin ayrı ayrı yorumları için teşekkür ediyorum,benim gözüm yüksekte değil Allaha çok şükür sağlığımız yerinde oldukca ufak tefek turlar kamplar falan yapacagım sürekli yollarda gezecek ordan oraya gidecek değilim biraz keyfi ve birşeylerden uzaklaşmak için alacağım çok birşey beklemiyorum. Tabiki biraz maddi durumum iyi olsa Suzuki-Yamaha-Hondaya para veririm NET.

Motosikleti
Arkadaşlar hepinizin ayrı ayrı yorumları için teşekkür ediyorum,benim gözüm yüksekte değil Allaha çok şükür sağlığımız yerinde oldukca ufak tefek turlar kamplar falan yapacagım sürekli yollarda gezecek ordan oraya gidecek değilim biraz keyfi ve birşeylerden uzaklaşmak için alacağım çok birşey beklemiyorum. Tabiki biraz maddi durumum iyi olsa Suzuki-Yamaha-Hondaya para veririm NET.

*Fiyatı için* gayet iyi motosiklet bence. Performans / fiyat oranım yüksek olsun, en az 3-4 sene kullanacağım o yüzden 2. el değeri umurumda değil, 2. el motosiklet işinden tırsıyorum vs. gibi argümanlar varsa çok fazla da düşünmeye gerek yok.

illa benelli alacam diyorsan BN251 al tur camı ve çanta tak, kalan parayla yazın tura çıkarsın. Motor blokları aynı, lastikler aynı vb.
Not: devir daim patlıyor, şanssız olanlarda bloğa kaçırıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar