Benelli Su an Yeniden Doguyor Bu Yuzden Musteri Toplamaya Calısıyor İlerde Dizayn Daha İyi Ve Daha Saglam Makineler Bizi Bekliyor
Şimdiki modelleri almayın der gibi bir cümle olmuş
Benelli Su an Yeniden Doguyor Bu Yuzden Musteri Toplamaya Calısıyor İlerde Dizayn Daha İyi Ve Daha Saglam Makineler Bizi Bekliyor
Şimdiki modelleri almayın der gibi bir cümle olmuşBence bir Japon ile aynı kalitede diyebiliriz sonuçta Japon marka olanlarda üretimini Çin'de yapıyor. Servis konusunda sıkıntı olacağını herkes biliyordu bizim bütün servislerimiz alışmış Japon ve Çin motora İtalyan geldi ortalık elli altı oldu ama şuan toparlanıyor galiba ve ileri ki dönemlerde toparlanmaya da devam edecektir inşallah. Bu arada size eğitimler verildi mi ?
Biz bi türlü güncelleme yaptıramadık mersindeki servis bizde güncelleme yok diyor.. Ne zaman getirmeyi düşünüyorsunuz diyorum onuda bilmiyorlar
Keşke her ildeki servisler aynı kaliteye ulaşabilse
Merhaba arkadaşlar, son yazılım güncellemesi ile sıkıntılar ortadan kalktı. Sorun yaşıyorsanız ve yaptırmadıysanız şiddetle öneririm. 1500 km test ettim. https://www.youtube.com/watch?v=WumEqmxoyJM
Demiri nerden temin ettin ne nasıl montajını sağladındikkatimi çekti egsozu nasıl yaptın güzel ve acayip duruyor
Tekerine taş değmesin.
arkadaşlar yazılım güncelleyen arkadaşlara bir sorum olacak.
Güncelleme sonrasında motor viteste, ayaklık kapalıyken çalışıyor mu?
Bu motorlar ilk geldiğinde bu şekilde çalışmıyordu. Mutlaka boşa almak gerekiyordu.
Yalnız 1 ay önce vale motorda benim motorun yazılımı ile ilgili bir parça değiştikten sonra çalışıyor.
Bence çok iyi oldu. Oldu da trafikte motor stop ederse büyük kolaylık.
Kusura bakmayın geç cevap için. Çanta demiri piyasada 2 çeşit var ben alırken 1 taneydi bursada satan bir usta var bu forumdan birisinin sayesinde üretime geçmişti sahibinden de benelli çanta demiri yazarak 2 çeşitede ulaşabilirsiniz. bir diğeri vale motorun sattığı.
arkadaşlar , eski bir tnt250 kullanıcısı olarak şu güncelleme işini merak ediyorum. yaptıranlar sorunlar gitti diyip kestirip atmışlar. stop etmeden başka ne sorun vardı. ki oda bende yoktu. güncelleme ile değişen nedir. detay alabilirmiyiz?
kim dedi alt devirlerde baygın diye? her devirde aslan
sanıyorum stop sorunu olan veya ona yatkın olanlar (yazılımsal sorun) için geçerli bu alt devirde baygınlık- aynı durum
Bu makine cikali iki sene olmuş 2014 alipta halen kullanan arkadaşlarimiz nasil memnunlarmi. Uzun yol yapan oldumu hic ?