MT 25 daha hafif ve sanırsam 3-5 beygir daha güçlü bir motor. O yüzden TNT 250'den daha hızlı ve daha az yakacağı kesin. Fuarda etraflıca inceleme fırsatım da oldu. benim izlenimin şöyle oldu gerçek bir çıplak motosiklete binmek istiyorsanız kesinlikle TNT 250; her yeri plastik kokan, uzay aracına benzeyen cılız bir teknoloji harikasına binmek istiyorsanız MT 25 derim. Bendeki TNT'yi yeni sattım maddi imkanlar nedeniyle yeni motosikletimi anca seneye alabileceğim. Şöye söyleyim herhalde seneye gidip yine benelli alacağım, çünkü gerçekten dolu dolu, tok sesli ve kaliteli motosiklet gibi bir motosiklete binmek istiyorum. Fuarda maalesef beni benelli dışında çeken başka bir motosiklet göremedim. yaklaşık bir yıldır kullanmamda tek kusur diyeceğim ağırlığı oldu. dolu ağırlığı 200 kilo değilde 180 kilo olabilseymiş bu sınıfta başka seçenek bırakmazdı emin olun. Benelliyi hafife alıyorsunuz ama MT 25 bence yamahanın benelliye yetersiz bir cevabı olmuş. hafiflik ve 3-5 beygirlik güç fazlalığı bir motosikleti motosiklet yapmıyor maalesef. TNT 250 safkan bir naked ve emin olun sürerken başka bir motosiklet düşünmezsiniz.