Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Denizlideki bayi ile görüşme firsatim oldu 12000 bırakmıştı gelip almak sarti ile ama yalnızca 1 adet kalmisti o da kırmızı.sahibinden com da benelli sayfasına bi göz ve at ilan duruyor olabilirMerhaba Arkadaşlar
Yaklaşık olarak 26 yıllık motosiklet kullanıcısı ve 11 yıllık forum sakiniyim. Maksimum 250cc'cilerdenim. Büyük motorlarım da oldu ama bence motosiklette 250cc'nin üstü biraz hovardalık gibi geliyor artık.
SYM Wolf'ü ilk alanlardanım, bu sebeple ben de çokça eleştiriye maruz kaldım, başlığın tamamını (53 sayfayı da) okudum, motosikleti kullanmayan hatta motosikletten hiç anlamayanlar bile inatla gereksiz yorumlar yapmışlar.
Sırf hırsımdan gidip istanbul acıbademdeki serviste gördüm, bir arkadaş da 600'lüğünü almak için motosikletini satıyormuş denk geldi deneme fırsatı buldum. Motosiklet kalite kokuyor, kesinlikle japonlardan hiçbir farkı yok, tok bir gidişi ve yol tutuşu var. Gaza verdiği tepki gayet iyi, yanlız emanet motor olduğu için çok fazla zorlayamadım çocuk arkamda oturuyordu. Yine de çok memnun kaldım. Kim ne derse desin, ne kadar ön yargılı olursa olsun bu motora sahip olmalıyım diye düşündüm. 1 ay kadar bütçe ayarlamamı yaptıktan sonra sanırım yarın ben de aranıza katılacağım.
Motorun üstüne çıkmadan hemen lastik siparişi de vereceğim. Çünkü üstündeki lastikler her ne kadar kuru havada yeterli gözükse de, hayatım 750 TL'den daha pahalı. Nacizane tavsiyem hemen lastik değiştirmeniz, Rosso 2 veya michelin hiç farketmez ikisi de iyi lastik ama kesinlikle şart.
Motosikletin en beğendiğim tarafı da neredeyse hiç vibrasyonun olmamasıydı diyebilirim. SYM wolf düşük devirlerde titreşimsizdi diyebiliirim ama biraz gaz açtınız mı titriyordu. Aslında şimdi anlıyorum, gayet de fazla titriyormuş. 12.900 kredi kartına 9 taksit sıfır komisyon. Bildiğiniz başka bi yer varsa oradan da alabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.