arkadaşlar istanbulda bi buluşma ayarlasak
hem kullanıcıları gelse modifiyeler hakkında bilgi verse
hem meraklıları (ben de bu gruptayımgelse, motoru canlı görse
birlikte muhabbet etsek falan güzel olmaz mı ?
Benimkinde Cordial IRC diye bir şey takılı tükürük üstünden geçerken bile kayacak hissiyatım var artık...
Aldım bende lastik gelsin değiştircem.. Michelin Pilot Radyal bulamadım. Rosso 2 aldım.
bu arada radyatör koruma ve vites baglantısı geldı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:32 ----------
[url]http://i.hizliresim.com/d26dQ7.jpg[/url]
Radyatör korumayı taktın mı Bosix? Fotoğraf bekliyoruz. :cat:
yok taktırmadım henuz
bu hafta hava duzeldıgınde lastık , motor koruma demırı , radyator ve vıtes gostergesını takıp bıtırcem ınsallah cekerım.
avrupa yakasındayım gel ne zaman gormek ıstersen kardesm
Dostum çok sağol.
O zaman bi aksilik olmazsa 10 Ekim cumartesi öğlen gibi gelirim diye not ediyorum. (Sana da uyarsa tabi)
Hatta önümüzdeki hafta başı buraya - facebook grubuna yazarız katılmak isteyen başkaları da çıkar belki.
Green Arrow bana da haber verin dedi bile : )
Avr. yakasında neredesin. Ben Mahmutbey tarafındayım ama fark etmez sana yakın herhangi bir yere gelebilirim.
Dostum çok sağol.
O zaman bi aksilik olmazsa 10 Ekim cumartesi öğlen gibi gelirim diye not ediyorum. (Sana da uyarsa tabi)
Hatta önümüzdeki hafta başı buraya - facebook grubuna yazarız katılmak isteyen başkaları da çıkar belki.
Green Arrow bana da haber verin dedi bile : )
Avr. yakasında neredesin. Ben Mahmutbey tarafındayım ama fark etmez sana yakın herhangi bir yere gelebilirim.