Akin kardesim guzel tespitlerde bulunmussun. Lakin 3 yil kullandim suan wolf kullanicisi degilim,bende biraz tarafsiz olarak ekleme yapayim senin degerlendirmelere. Wolfte bahsedilen oyle ahim sahim bir titresim yok surucu olarak pek hissedilmiyor fakat artciysan peglerde biraz hissettiriyor kendini.Ben 1000,3000 km lik yolculuklar yaptim titresimden bahsedilen gibi uyusan biryerim olmadi

7 bin devirden sonra aynalar biraz titriyor,tek silindirli motorlarin hepsinde vardir fakat wolfte minimuma cekilmis titresim. Sele ve uzun yol konforu olarak wolfu hic begenmezdim,gercekten yoruyordu. Bir muddet sonra malum yerlere kramp girer dizlerim agrimaya baslardi

mecburen 200-300 km de bir mola verirdim. Ama bu motoru ben az yakit karsisinda verdigi muthis performansi icin cok sevdim. Orada rakibi uzun zaman olacagini sanmiyorum. Bakim maliyetini yag uzerinden yapmissin sen,tnt 5000 de bir 3 bakimda 7,5 lt yag harcar,wolf 3000 de bir 5 bakimda 1,5 ltden 7,5 lt yag harcar. Farki wolfun 2 bakimda bir 10 liraya yag filtresini degistirisin 5 bakimda bir buji 15 lira ve hava filtresini degistirisin 49 tl. Tnt de buna ek okarak 2 buji masrafiniz olacak ve yag hava filtre degisim araliginiz bilmiyorum.Insallah tnt nin yag ve hava filtresi daha uygun fiyatli olurda seviniriz. Wolfun orj.lastikleri kotunun iyisi,ama degismesi gerekir,tnt de gelen lastikler irc ise onlarda iyi degil yani asagi yukari maxxisler gibi,onlarda benim gozumde iyi lastik degiller

Yani sonuc olarak basta yazdiklarim gibi wolf ekonomi motoru,tnt ise inazuma gibi konfor motoru olacak.