iyi dilekleriniz için teşekkürler.
görün ki eğrisi doğrusu neyse söyleyeceğim, diğer arkadaşlarda öyle büyük ihtimal. sana son kez cevap veriyorum ninja h2. bu durum en başından beri beni rahatsız etti. yani bayi öncelikle elimde motor var dedi. sattı bana. sonra deposunda olduğunu söyledi. ödeme geç gidince kamyon çıkmış dendi. ertesi güne kaldı. ertesi gün öğrendikki depo dediği kendi deposu değilmiş. fabrikanın deposuymuş. ertesi günde gönderemeyince fabrikada bişi müdürünü arattılar. dediler ki gecikme bayii ile ilgili değil, fabrikadan kaynaklı. elimizde motor kalmadı. nerden buldularsa çıkardılar biyerden. motorda tozluydu biraz. dopadan , dipten biyerden çıktığına eminim. tedarikçinin araması, bayinin artık utanıp tedarikçiye aratması güzel şeyler. 2 defa feribot biletimi değiştirince siz gönderin artık dedim. yani teslim alırken orda değildim. feribottan teslim aldım. montaj hataları nasıl gözden kaçar anlam veremiyorum. şahsen benim yanımda bu hatayı yapan biri çalışsa kovarım. bayi yetkilisi hakan beye durumu fotoğrafladım. acemeye geldi desem öyle bi durum yok. c.tesi feribotta yer yoktu ve pazar günü gönderdiler ancak. bayiden biri kullanarak feribota kadar kullandı. nasıl görmediler . anlayamıyorum. bu zihniyetin değişmesi lazım.
bunların dışında; motorun her rengi ayrı güzel. ben kırmızısını beğendim. yarın sabah ruhsat işlemlerini yaptıracağım. sanırım gitmeden trafik sigortasını yaptırmam lazım. burdaki semsa motora uğrayıp şu sorunları hallettirmem lazım. sonrasında arka çanta ve koruma demiri için ayns le ortak bişiler yaptırıcaz sanırım. zaman ilerledikçe detaylı paylaşımlarda bulunucam. tüketimi hakkında detay bilgi vericem. arka lastik sava olunca belki öncelikle ön lastiği değiştirebilirim. arkayıda duruma göre bakıcam.