Herkese merhaba;
Haziran ayından itibaren forumdeki bu konuyu sürekli takip etmekteyim.Bilmeyenler için yabancı bir marka olmakla beraber piyasa içinde yabancı bir markadır.Okuduğum bütün yorumlarda bu makine için kötü olduğunu anlatan yazılar okudum.Sürekli kötülenmekte,alınmaması için sürekli kirletilmektedir ama nedenini kimse de bilmiyor.Çünkü biri çıkıyor birgün çinli diyor,ertesi gün ben çinli demek istemedim markası tanınmıyor,ertesi gün aynı kişi başaka bir konu ile sürekli lekelemeye çalışıyor.Bu arkadaşların yorumlarını okudukçada bu makinayı hiçi kullanmadıklarını anladım.Kullanmadığın bir motor için bu kadar yorumada gerek olmadığını düşünüyorum.Herkes resim istiyor neden resimi görünce fikirler değişecek mi dayanamadım bugün üye oldum ve içimi dökmek istedim,lütfen kusuruma bakmayın.
Arkadaşlar ben de markası bilinmeyen bir BENELLİ 250 TNT sahibiyim,belki ilerleyen zamanlarda zararlı çıkacağım ama maxi scooter dan racing e kadar çok motor kullanmama rağmen bu makine çok zevk verdi.
Şu an aklıma geleneler şöyle;7000 devirden sonraki kuvveti ile birlikte 10000 devirdeki sesin güzelliği,iki arabanın arasında durduğumda egzost sesinden dolayı camlarının açılması,diğer 250cc lere göre jant ofset inin geniş olması,duruşu,vites geçişleri,sele rahatlığı,sele altının düzeni,motor dairesinin düzeni,zincirinin çok etli olması,marşına bastığında sanki 1000RR çalışacakmış gibi ses yapması,fren gaz debriyaj gibi ayar isteyen noktaların toleransının çok fazla olması,ön frenin çok sağlam olması,yanına bir 250SL geldiğinde küçücük kalması,NİNJA 300 ile yanyana arkadan baktığında lastik boyutları aynı olsada jant ofsetinden dolayı daha geniş durması,gibi diğer 250cc lerden farklılar çok hoşuma gitti.Adam çizimlerini yaparken,projesini çizirken hiçbir şeyden kaçmamış,herşey kaliteli daha ne olsun resmen aşığım

Bir de bugün sele üstü çanta hediye gelince değmeyin keyfime
Arkdaşlar erhangi bir tecrübe yoksa bırakın bizide bozmayın.Gelecekte zarar edebiliriz ama zevkle makinamıza binelim,bizi bu böyle güzel bir makinanın zevkinden mahrum bırakıp erkenden satılığa çıkarmamıza olanak vermeyin.Herkese hayırlı sürüşler.