Benim anlamadığım bu ürün safkan çinli. Nerdenmi anlıyorum avrupalı ve japon çakma tasarım kullanmaz. Çinli kullanır..
TNT 250 - Kawasaki Er6N ve XJ6 karışımı net kopya..
TNT600 - Aprilia Shiver kopyası
Hem tasarımları orjinal degil hemde bu kadar pahalı...??? Bu nasıl iş anlamış değilim.
Paylaşılan ilandaki arkadaş gayet güzel yazmış sebebini, elinde iki tane motosiklet varmış birini elden çıkarıp araba almak istiyormuş. Otomobil piyasasında da bu durumlar çok var. Gidip alırlar en yeni modeli sonra da nakite çevirmek için 500-1000 altına satarlar. Ayrıca ilanlarda sadece 2 tane ikinci el var diğerleri sıfır. Bunda da anormal bir durum görmüyorum.
Sırf yorum atmış olmak için yorum yapmayın arkadaş ya. Malın tasarımı gören bayılıyor sen hala şu iki modeli karıştırmış da üzerine de biraz leblebi al sana bu. Yık artık şu tasarım kopya, çin malı ön yargılarını ve çıkar at gözlüklerini. Eğer amacın da fiyat düşürmeye yönelikse işe yaramaz. Lafa bak bir de Japon ve Avrupalı çakma tasarım kullanmaz. Başını mı tutuyorsun ..... demezler mi adama? Babanı bu kadar savunmazsın sağda solda.
Velhasıl kelam artık ben de TNT 250 sahibiyim. Şu anda 118 km.'de ve hem sesi hem de performansı beni baştan çıkarıyor. Dürüst olmalıyım ödemeyi yaparken ben de fiyat konusunda gel git yaşadım ve hala da keşke daha uygun olsa diyorum ama motordan yana zerre bir pişmanlığım yok. İlk 1000 km'yi devirince hem video hem de fotoğraf paylaşacam ve olumlu olumsuz tüm yönlerini yazacam.
Sen Benelliye o parayi verip almissin bu senin sorunun arkadas..Bu foruma yazdik avrupada fiyati rakiplerinden en az 1000 euro daha ucuz.
Motosikletle ne zaman tanistin bilmiyorum ama digru duzgun markalatin cakma tasarim yapmadan alin teri ve arge yatirimi ile urun yaptiklarini gorursun..
Turkiyede yerse 14 binTl ye satilan kendini isoatlayamamus ne oldugu belli olmayan motoru bu fiyata savunuyosan sen al arkadasim hic sorun yok gule gule kullan.
Hyosungtada olmustu boyle hikayeler sonra bir modele kadar indiler..Benelliyi 2 sene sonra hala boyle bu fiyatlarda motor satarken gorursek mucize olur bunu belirteyim.
Sen iphone nin cakmasini alip ayni fiyati veriyosan ne mutlu sana..Gule gile kullan kardesim..
Senin gibileride cok burda aninda markaya laf soyketmeme durumu var..Gir internete bak resimlere emek hirsizligi yapilmis
Emek hirsizligi yapan bir markayi savunan adami ne ciddiye alicam..Sen daha bunu farkedemeyecek kadar korsun arkadas..
Seni onca kullanıcının arasında ciddiye alıp da en azından cevap verdiğim için yatıp kalkıp Allah'a şükredeceğine beni ciddiye almayacağını mı söylüyorsun? Belli ciddiye almadığın hem yazdıklarınla hem de üslubunla
Fiyat konusunda eleştirirsen tamamdır ben de zaten daha uygun fiyata olmasını isterdim bunu da söyledim ama işkembe-i kübradan üfürüp de hırsından kendi kendini öpecekmiş gibi Çinli, tasarımı çakma, japon ve avrupalı böyle dersen ensene tokadı yersin. Bir insan bir markaya ve modellerine önce fiyatı şu civarda olursa alırım ya da alınır diyecek ardından da önce çinli diye kulp takıp ardından tasarımları çakma diyecek ben de bunun altında hiçbir şey aramayacam öyle mi?
Motosikletle uzun süredir haşır neşirim kaygısız ol. Doğru düzgün markalardan kastın nedir bilemem ama çok beğeniyorsan ve Benelli sana göre her yönüyle kötüyse git o markaların sayfasında takıl burada sahip olduğun marka ya da markalara hizmet etme. Ha benim alacağım model eğer hiçbir markaya benzemezse o zaman parası ne olursa olsun hak eder diyorsan ver 100 bini al birini.
Bir de iPhone'dan örnek vermiş paşamız. Memlekette zaten sadece iPhone ve iPhone çakması telefonlar var. Samsung, HTC, LG vs. hiçbiri marka değil ki ya iPhone olacak ya da iPhone çakması. Bu kadar basitiPhone dediğin marka bile Samsung gibi küçümsenen ve küçümsediği markayı taklit edip tükürdüğünü yaladı ve büyük ekranlı telefonlar çıkardı aslanım sen hangi dünyadasın?
Neyse seni çok fazla ciddiye aldım zaten senin de derdin belli değil. Önce fiyat, sonra Çinli, sonra tasarımı çakma, sonra çakma iPhone, en sona da emek hırsızlığı. Saldırmaya devam et![]()
Açık söylemek gerekirse ben motora bayıldım. Fiyatını pek önemsemedim bu yüzden. Inazuma'ya 13.950TL verecekken TNT250 14.250TL. Motor aynı zamanda keyif işi olduğu + motoru severek kullanmamız gerektiği için fiyat farkını önemsemedim. (Bu arada nedir ya Inazuma'daki ön çamurluk arkadaş - Bu nokta hep aklımı kurcalayacaktı bir Inazuma alsam...)
Not: Volvo 2010 yılından beri Çin'li (Geely firması satın aldı) Kimse Volvo'ya Çinli muamelesi de yapmıyor... Bu sebeple Benelli halen bir İtalyan benim gözümde...
Ama Benelli'nin çok çok büyük bir dezavantajı var. TNT250 almaz isem bu yüzden almayacağım. "SERVİS"...
Bursa servisi çok kötü geldi gözüme. Sanki bisiklet / mobilet satması ve servisi yapması gereken bir yermiş de bir tanıdık vasıtası ile Benelli satış ve servis yetki belgesini almışlar.
Bursa Servisi ile ilgili ferahlatıcı haber / bilgi pls....