bursada olan arkadaşlara motoru yakından gösterebilirim ali işcan 0533 621 3060
ilimsiz bilgisiz forum motorcularınada son sözümdür
ister benelliyi alın ister almayın
fakat benelli ktm den de kaliteli suzuki inazumadan da kaliteli symden de kaliteli
eksileri elbette var fakat fiyatına göre süper motor
motor çinliymiş bu nasıl bir bakış açısıdır
bmw nin bir fabrikasının çinde açıldığını biliyormuydun yada volvoyu da çinlilerin satın aldığını
çinli motor olur kaliteli çinli motor olur kalitesiz
daha önce yamahaya bindinmi bilmem harika motor olmakla beraber 22 500 tl karşısında motorun bir sürü eksi yönleride var
napıcaz şimdi yamaha dandikmi diyecez
benelli italyan motor çinliler satın almış teknolojisi ile beraber
vallahi benelliye binen göre kullanan bir tek insan çıksında benelli nin kalitesi kötü desin ben bişey bilmiyorum okadar
kimse benim yorumlarımı yanlış anlamasın benelli fiyat kalite olarak şu anda güzel 14 bin iken bende almadım alınmazda
fakat şu an tercih dilebilir tercih etmeyen 15 900 verir duke 250 alabilir eksileriyle beraber
15000 civarı verir inazuma alır ekisileriyle beraber tercih dir
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:25 ----------
geçen gün tekrar bir uğradım ısrarla 300 lük fakat motor 250 diye geçiyor dedi ben açıklayınca durumu kabul etti zaten üstündede 250 lik yazıyor. satıcı hala bol keseden sıkıyordu istanbulda peynir ekmek gibi satılıyor demekte ısrar ediyordu. okadar uçtuki 2 ci fiteste 100 zorluyor filan ses 600 gibi v.s. . motosikletin duruşu görünümü beni çezbediyor ben tek silindin bekliycem . satıcı tek silindir gelirse bajaja rakip olacak dedi ben tercih yapsam bajaj benelli diye tnt 25 tercih ederim . lastik kaliteside fena değil gibi duruyordu
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:52 ----------
kırmızı vardı sihahı vardı ama fatsaya satmış 1 tane elinde vardı kırmızı olanı oda başka motor olmaması biraz düşündürmedi değil beni .
kardeş banada bayisi 300 lük diye sıktı fakat motor kesinlikle 250 lik duke 250 ile arkadaş beni geçti fakat gidişi kötü değil gayet güzel 157 km yaptım ilk başta yumuşak son radan güzel devirleniyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:28 ----------
https://www.youtube.com/watch?v=TpI8UmXKUUU