- Motosikleti
- Mekgineer's Chopper
Bu motoru takip eden arkadaşlar, fiyat konusunda bilgisi olan var mı acaba?
Bu motoru takip eden arkadaşlar, fiyat konusunda bilgisi olan var mı acaba?
Hocam bu sene fuarda vardı. Fakat ben Mt-09'lar z1000'ler arasında kaybolduğum için pek dikkat etmedim açıkçasıO motor yalan oldu galiba.Grup sitesinde rks rn180 var bir yıldır yakında yazıyor bi haber yok. Olsaydı da 8 den aşağı olmazdi tnt 125.
Ben olsam honda msx 125 bakardım yerinde olsam.
Bu tarz modellerde Gromun yanısıra bir de Kawasaki z125 var. Fakat o da hala ülkemize gelmedi. O da gelirse işler karışabilir düşük cclerdeŞahsen Kawasaki'nin getirse bile pek ucuza getireceğini sanmıyorum ama.. Bekleyip göreceğiz..
Fiyatı hakkında bir araştırma yapan oldu mu? RKS RN 180 modeli ile benziyor birbirine tabi yakından incelemek lazım.
Bu tarz modellerde Gromun yanısıra bir de Kawasaki z125 var. Fakat o da hala ülkemize gelmedi. O da gelirse işler karışabilir düşük cclerdeŞahsen Kawasaki'nin getirse bile pek ucuza getireceğini sanmıyorum ama.. Bekleyip göreceğiz..
Bilinen sayfada 511013871 ilan kodu ile TNT 125 satışa çıkarılmış fiyatı 9958 TL ilan konulduğuna göre gelecek heralde
Bilinen sayfada 511013871 ilan kodu ile TNT 125 satışa çıkarılmış fiyatı 9958 TL ilan konulduğuna göre gelecek heralde