Benelli Leoncino Nasıl Bir Motor Alınırmı

Motosikleti
Aprilia Caponord 1200 add
neden insanlar kendi zevkleri peşinden gitmiyor? hoşuna gittiyse al keyfini sür kardeşim. o kadar alma demelerine rağmen gittim aprilia caponord 1200 aldım, o kadar mutluyum ki motorumla anlatamam. birde üstüne gittim benelli 249s aldım, cillop gibi makina.

neden insanlar kendi zevkleri peşinden gitmiyor? hoşuna gittiyse al keyfini sür kardeşim. o kadar alma demelerine rağmen gittim aprilia caponord 1200 aldım, o kadar mutluyum ki motorumla anlatamam. birde üstüne gittim benelli 249s aldım, cillop gibi makina.

ASLINDA DİLE GETRDİĞİNİZ OLAY ÇOK MANTIKLI AMA HAYAT KOŞULLARINDA DAHA KOLAYA NASIL SIYRILABİLİRSEK O ŞEKİLDE HAREKET ETMEYE ÇALIŞIYORUZ.

BİR BMW ALSAM BAKIM MALİYETİ YÜKSEK KARŞILANMASI ZOR, BİR TRK502 ALSAN NC750X KADAR KOLAY SATAMAZSIN HAYAT KOŞULLARINA BAĞLI OLAN Bİ DENKLEM ASLINDA

EN AZINDAN HAYATTTA GEÇERKLEŞTİRDİĞİM BİR OLAY VAR KREDİ ÇEKİP MOTOR ALDIM VE UZUN SÜRE KULLANDIM ŞİMİD CC YÜKSELMEK İÇİN MOTOTRUMU SATTIM BANA SÖYLENEN İSE MOTOTRA BU KADAR PARA VERILMEZ. SONUCTA BEN KENDI ZEVKIMIZ YASIYORUM. BENCE MOTOR SEVEN KİŞİLERE BU DENLİ SAÇMA SORU YÖNELTİCEĞİNE KİŞİ KENDİNİ KEŞFEDİM NE YAPMAKTAN ZEVK ALACAĞINI DÜŞÜNMELİ...

son yıllarda tasarımını en çok beğendiğim motorlardan biri. birgün bir yerlerde karşıma çıkmaz inşallah yoksa krediyi patlatıp bir sürü borca girer alırım diye korkuyorum.

Ben yine uyarımı yapayım.

Leoncino' yu alırken bu motoru istediğiniz an satamayacağınızı ve serviste cahil cühela adamlar ile uğraşacağınızı kabul etmiş oluyorsunuz.

uyy-hacan-bilemedum_707609.jpg

Sonra böyle olmasın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar