Benelli Leoncino Kullanıcı İncelemesi // 15000 km Sonra Olanlar !!!

Leoncino ile dolu dolu bir yıl geçirdik. Uzun yollar yaptık, haftasonu gazladık ve akşamları sahillerin yolunu tutup kahvemizi yudumladık. 15000 km yi geçtik ve artık paylaşacak tecrübelerimiz oldu. Şimdi tarafsızca, iyisiyle ve kötüsüyle geçirdiğimiz tüm zamanı size anlatalım.

Kişisel görüşüm, ses ayarı yapıp tekrar yayınlanmalı. Sizin konuştuğunu duymak için sesi açtım, birden müzik girdi, kulaklarım halen çınlıyor. Müziğe göre kıstım sesi, müzik kesilip siz konuşmaya başlayınca sessiz sinemaya döndü. Ya müzik sesi şiddeti azaltılmalı yada sizin sesinizin şiddeti artırılmalı.

Kişisel görüşüm, ses ayarı yapıp tekrar yayınlanmalı. Sizin konuştuğunu duymak için sesi açtım, birden müzik girdi, kulaklarım halen çınlıyor. Müziğe göre kıstım sesi, müzik kesilip siz konuşmaya başlayınca sessiz sinemaya döndü. Ya müzik sesi şiddeti azaltılmalı yada sizin sesinizin şiddeti artırılmalı.

Yeniden düzenlenmeli. Bu kadar kurgu denediğim ilk video oldu. Biraz acemilik olmuş :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------

3-5 demeyelim izleyelim :)

hahahahah guzel olmuş video

ya bişey socam...bu 3. köprünün ordaki beton yer neresi videonun başındaki...manzara çok guzel görünüyor

ya bişey socam...bu 3. köprünün ordaki beton yer neresi videonun başındaki...manzara çok guzel görünüyor

15 temmuz şehitleri hatıra ormanı diye geçiyor olması lazım. Garipçeye giderken

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:02 ----------

Teşekkürler bu arada :)

Yakında Leoncino diskoraphia legend of the turkey olarak özel altın seri bir dvd çıkarıcak. :))

Yakında Leoncino diskoraphia legend of the turkey olarak özel altın seri bir dvd çıkarıcak. :))

Kahkahaya attım ilk okuduğumda :) Hay yaşa. Seviyorum namıssızı ama ne yapayım. Madem geldi bu yıl alacak olana fikir olsun. Gerçi zor bu fiyatla. İndiri yaparlar bayide muhakkak

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:22 ----------

Konuyu güncelleyelim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar