- Konu Yazar
İkisi de kapanıyo. Denemiştim onu.Oktay bey bir bayinin söylediğine göre ön janta 2.kaliper takıp çift disk yapılabiliyormuş. Gerçekten beğendiğim bir model. Sorum şu Absyi kapattığımızda hem ön hem arka birlikte mi kapanıyor yoksa sadece arka lastik mi kapanıyor?
İkisi de kapanıyo. Denemiştim onu.
abs'nin kapanmasindaki mantık denklemini çözemedim. madem abs var, neden kapatiyoruz?
delişmen oğlan gelecek diye şu abs konusuna girmekten çekiniyorum yahu! inşallah gelmez.
Kilit cümleyi söyledin,gelme ihtimali yüksek..
Bisiklete abs taksalar koşarak alır,ahanda buraya yazdim..
abs'nin kapanmasindaki mantık denklemini çözemedim. madem abs var, neden kapatiyoruz?
delişmen oğlan gelecek diye şu abs konusuna girmekten çekiniyorum yahu! inşallah gelmez.
Akrobasi hareketi yapan kullanıcılar absyi sevmez. Abs kapatıp açma seçeneği olmayan motorlarda sigortadan iptal eder öyle akrobasi yaparlar. Bunu bilen firmalar artık motorlarına Abs açma kapama seçeneği koyuyor.
teşekkür ederim.
Rica ederim ne demek. Cbr250 den memnunum ama Absli motora geçmek istiyorum. Yüksek hızlarda boynuzlu araç sürücüleri önüme atlıyor. Daha önce test ettiğim Absli bn251, 250nk, mt25, vstorm250, 200ns, dominar400 modelleri güven verdi açıkçası. Bundan sonra Absli motora geçmek şart oldu.
bizim deli oğlan herkesi abs tutkunu haline getirdi desene![]()
Kronik sorunlar bitti mi?
Mesela stator, zırıltılar, stop etme sorunları ne oldu?
Daha yeni bir arkadaş arka frenin kilitlendiğinden bahsetmiş mesela.. gibi gibi.
çok yakında bununda paylaşımını yapacağız:cat:Ben de kullanıcısıyım ama Oktay beyin belirttiği gibi birçok incelemesi yok maalesef. Ayrıca teknik özelliklerini satmaktan ileri gitmemiş.
Söylediğiniz gibi dişli değişimi ile hız ve titreşim ne duruma geliyor ben şahsen görmek isterim.