Ağzını hayra aç, memnunum diyor ya.
Arıza marıza çıkarma.![]()
Dayı memnun olmak ayri birsey,göze batmayan ariza ayri birsey,
Konu başliginin amacida bu..
Ağzını hayra aç, memnunum diyor ya.
Arıza marıza çıkarma.![]()
Metzeler Arka Teker Üstündeki 1-2-3-4-5 Rakamları
Metzeler arka teker lastiklerin üzerinde 1'den 5'e kadar rakamları fark eden oldu mu?
Lastiğin tam ortasına yakın yerde 1'den başlayıp yanağın kenarında 5'e kadar geliyor. Yanına eğik şekil de koymuşlar.
Anladığım kadarıyla tekerin ne kadar yattığını gösteriyor.
Bu rakamların açısal değerini bilen var mı?
Ben 3 rakamına kadar gelmişim, hafiften... Yani tekerin yere değme izine bakaraktan...
4'e 5'e kadar yatıran oldu mu?!![]()
Lean Indicator
An additional motorcycle tire first comes from the Sportec M5s new lean indicator which offers riders visual confirmation of the maximum level of the tires usage: riders can verify which of the 5-stage markings were contacted while riding. The five lean indicator markings are placed on the shoulder of the rear tire where the profile meets the road surface at angles of approximately 25°, 30°, 35°, 40° and 45° (depending on vehicle weight and tire pressure).
Bir resim ekliim![]()
https://hizliresim.com/2623Mj
Bu resim, video ekleme işi bende olmuyor ya... Biri yapıverirse makbule geçer![]()
Hızlıresim linki şöyle: https://hizliresim.com/2623Mj
https://hizliresim.com/2623Mj
Eywllh Angrypower ...
Biraz flu mu çekmişim ne ... Daha iyilerini çekeyim bir ara ...
Koruma topuzlarını aldığımda taktırdım; çifti 130 TL idi. Tavsiye ederim. Hiç yoktan iyidir.
Koruma demiri eğdirip büktürcek olan varsa haber etsin, bir takım da ben alayım ...
Arka ayaklıkları da açık vaziyette kaynakla sabitlettiresim var; yan gelecek olduğunda arka topuz vazivesi görmesi için... CR1'de öyle yaptırdıydım. Nedense kıyamadım daha![]()
Arka çantayı, elle tutma yerlerini çıkarmadan, oraya takmanın bir yoluna bakmaya çalışacağım bir ara...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:54 ----------
Burdan çekince ABS'li olduğunu gösteren disklerdeki çentikler gözükmemiş, haliyle ...
İlerde resme bakacak olanlara bilgi babında, eklemiş olayım.
ABS, 250 cc, lastikler Metzeler, arka 150! ön 110! Tek silindir. 3,5-4 lt/100 Km, 6 vites, 17 lt tank, 25 beygir, 21 nm tork, 9250d/d'de kesiciye giriyor, enjeksiyonlu.
Özetle: 600'lük görünümünde 250'lik. :mrgreen:
Işıklarda soruyorlar, camı indirip, bu kaçlık diye ? :mrgreen:
Cumartesi gece geç saaate kadar, pazar için yağmur gösteriyordu.Valla, kışı getirdin Metehan07-70Bekledim bu hafta senden ses çıkar mı diye, hava falan güneşli diye .. narasın! (ne arasın...nerdee
)
(Nerde konuştunuz, duymadık diyenler için, bknz. Isparta/Antalya il grupları)
Velhasılı, sen hele bu taraflara doğru bir çıka go, ben çorapsız çarıksız (topcasesiz, tur camsız) karşı geledururum
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:41 ----------
Yeni Antalya çevre yolunuz hayırlı olsun bu arada; Kömürcüler - Topallı arası.
Adamlar yol yapmış, abi...
(Tabela mabela yok, muhtemelen radar da yoktur. Gazlamak isteyenler için kilometrelerce dümdüz yol!)
Walla helal olsun. Ben lastik havalarını basmaya bile gitmiyorum 1km ötedeki petrol istasyonuna. Deposunu fulledim, gidonu sola doğru kilitledim, kaskosu gıcır. Bizim garaja koydum. Hırsız çalsa üstündeki benzine yanarım. Zincirini de bol bol yağladıydım. Daha da yılbaşından sonra bir marş basarım, birde gene zinciri yağlarım ne olur ne olmaz die.