Tekeriniz düz bassın
Ben de iki gün önce beyazını aldım.
Kullanım klavuzu gelmemiş daha, elinde olan varsa lütfen paylaşsın.
Arkadaşlar ns 200 ü vurup öldürmek istemiyorum ama ikisi arasında kalan arkadaşlara hayret ediyorum,zevkler ve renkler farklıdır fakat fiyat performans öyle değil, birde şöyle bi durum var 25 beygiri 200 cc den almak var 250 cc den almak var, 2-2,5 nm tork fazlası var ayrıca görüntü olarak bir adım yine önde, herşeyi geçtim fiyat çok iyi, alamayacağıma üzülüyorum, aklımda tek soru işareti var "SERVİS" Servis işinden şüpheliyim burda bahsedilen bi mehmet usta var Allah korusun adama bişey olsa benelli sahipleri ne yapacak belli değil kuralkan gibi servis ağı olsa benelli bu motorla alır yürür de o biraz imkansız gibi duruyo
Pulsar ne zaman 25bg. oldu yaww?...
bayanlar baylar, 2 gün önce bu arkadaşı alarak aranıza katıldım.( Önceki mesajlarda bu motor için yaptığım eleştirinin hala arkasındayım :queen: ) o kadar süre bu modeli beklemem ve f/p ürünü olması bulduğum kusurlarına rağmen almama engel olmadı.
sanırım gerçek aşkı buldum :wiinkk:
fakat şöyle bir sıkıntı var;
Uzun yolda bir problem yok fakat şehir içinde hararet 3. seviyeye çıkıp motor fan açıyor. Bugün arkadaşla fark ettik, gezdikten sonra durduğumuz yerde motor sağ tarafından sıvı damlatıyor. Hafif kaygan bir sıvı ama motor yağı gibi değildi, benzinde değil. Garenajdan tam göremedik, lifte kaldırıp alttan bakmak gerek, radyatör borusu o tarafta. Atık su borusu diğer tarafta kalıyor oradan gelmediği belli. radyatör su deposuna baktığımızda minimum çizgisinin altındaydı su seviyesi.
Yarın ve hafta sonu kullanamayacağım, pazartesi kullanımımla 400km yi geçecek. O zaman servise bırakayım diyorum. Hem kontrol hemde 500 km yağ değişimi için.
Isınınca bir yerlerden su kaçırıyor olabilir mi sorun ne olabilir cevaplarsanız sevinirim
bayanlar baylar, 2 gün önce bu arkadaşı alarak aranıza katıldım.( Önceki mesajlarda bu motor için yaptığım eleştirinin hala arkasındayım :queen: ) o kadar süre bu modeli beklemem ve f/p ürünü olması bulduğum kusurlarına rağmen almama engel olmadı.
sanırım gerçek aşkı buldum :wiinkk:
fakat şöyle bir sıkıntı var;
Uzun yolda bir problem yok fakat şehir içinde hararet 3. seviyeye çıkıp motor fan açıyor. Bugün arkadaşla fark ettik, gezdikten sonra durduğumuz yerde motor sağ tarafından sıvı damlatıyor. Hafif kaygan bir sıvı ama motor yağı gibi değildi, benzinde değil. Garenajdan tam göremedik, lifte kaldırıp alttan bakmak gerek, radyatör borusu o tarafta. Atık su borusu diğer tarafta kalıyor oradan gelmediği belli. radyatör su deposuna baktığımızda minimum çizgisinin altındaydı su seviyesi.
Yarın ve hafta sonu kullanamayacağım, pazartesi kullanımımla 400km yi geçecek. O zaman servise bırakayım diyorum. Hem kontrol hemde 500 km yağ değişimi için.
Isınınca bir yerlerden su kaçırıyor olabilir mi sorun ne olabilir cevaplarsanız sevinirim
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın![]()
Tnt lerin sesi güzeldi bi fark var mı bilmiyorum ama bazı arkadaşlar üzerinde metzeller lastik var demiş , bayiden bayiye değişiyor herhalde yalovada ki bayide cordial marka naylon lastik var sizinkiler de hangi marka lastik vardı ?
PULSAR 200NS ile kıyaslıyan oldumu?