Benelli 752s Gidon açısı

Motosikleti
Benelli 752s, Sym fiddle 4
Herkese merhaba,

Benelli 752s sahibiyim 0 olarak temin ettik fakat gidon açısı çok acayip dar dönerken 2 3 kere hamle yapmak gerekiyor. Ve motorun ağırlıgı diğer motorlara göre fazla dolu 240 kg civarı. Buda bazı yerlerde sıkıntı çıkartıyor. Daha öncesinde mt 7 kullanıyordum fakat onun ki bu kadar dar degildi motor naked ama racingden daha dar gibi kulanan var ise onlardada mi öyle yoksa gidon ayarı mı yapmak gerekiyor? Motor 0 olduğu için zamanla açılır mı? Değerli yorumlarınızı rica ederim.

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
üretici sayfasında boş ağırlığı 226 kg demişler. sıvıları da eklesek 230-235 kg.
dökme demirden mi yapmışlar bu modeli acaba?

Motosikleti
yok:(
benellinin tüm motorları çok ağır. mühendisliğe karşı adamlar basıp geçiyorlar :D

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
üretici sayfasında boş ağırlığı 226 kg demişler. sıvıları da eklesek 230-235 kg.
Öhhhh o neymiş be kardeşim motora mı biniyoruz kamyona mı belli değil.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
arkadaş binmeden denemeden mi alıyorsunuz yav motorları

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Global sitede curb weight (yani yakıt dahil tüm sıvılar doldurulmuş, harekete hazır ağırlık) 226kg diyor. Yine de oldukça ağır.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
şu adreste boş ağırlık demiş, sürücü hariç anlamında olabilir
her durumda ağır
Evet ben de o siteden bulup söyledim. "Tech specs" detay kısmında "Curb weight" kısmında 226kg yazıyor. Curb weight teriminin anlamı çok nettir: Akü takılı, yağ ve soğutma sıvısı konmuş, en az %90 dolu depo ile "harekete hazır ağırlık" anlamına gelir. Bu durumda bile bu hacimdeki çift silindir naked bir motosiklet için çok ama çok ağır.

Motosikleti
Benelli 752s, Sym fiddle 4
don mu bu kullandıkça açılsın salsın?

240 kilo ne? 240 kilo motor mu olur, saçma saçma konuşmayın!
Evet don gibi açılıyor diğer 4 motorumunda ilk başta açısı dardı zamanla rahatladı kulanan varsa diye sordum. fabrika verisi 226 kilo kamyon tartısında 237 kilo çıktı. Kıscası evet bu model tüp şase degil dolu şase bilgin olsun. Yorumun içinde teşekkür ederim 🙏🏻
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet tartıda da 237 çıktı. Şase tüp değil dolu şase tespitin çok doğru. Teşekkür ederim 🙏🏻

Benelli 249-s sahibiyim bazen geri geri çekmem gerekiyor, geri çekerken şase demirlerinin içine kum veya çimento doldurulduğunu düşünüyorum
Çok haklısın valla 😅

arkadaş binmeden denemeden mi alıyorsunuz yav motorları
Yok denedim test sürüşü vs ama ağırlıgı sadece geri çekerken vs hissediyorsun onun haricinde tasarım ağırlık dengesi çok iyi

Son düzenleme:
Motosikleti
Yamaha XSR700
4 motorumunda ilk başta açısı dardı zamanla rahatladı
Bence sen motorlara alışmışsındır. Motorların gidonlarında esnek hiç bir şey yok. Zamanla açılmsı fiziksel olarak imkansız. Zamanla açılması demek gidon göbeğinde boşluk olması demek. Bu da bir özellik değil bir sorun.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Yaa, sen daha çok gençsin, bu kadar insanlıktan umutsuz olmaz, biraz optimist olman lazım, gençlik optimizmdir. Böyle karamsarlıkları biz ihtiyarlara bırak.
Dün haberlerde çağın en mutsuz insanı biz z kuşağı seçilmişiz.
Tarihte hiç bu kadar umutsuz dönem geçmemiş düşün abi veba döneminde hristiyanlar tanrıyı sorguluyacak haddeye gelmiş.
Biz her şeyi sorguluyoruz hadi yunan refah seviyesinden dolayı filozof oldu peki biz.

Benim Xmax boş 211 kg, depo 14 litre; yağ mağ desek o da dahil toplam eder en az 225 kg. Ben de geri mevra yapmak gerektiğinde biraz zorlanıyorum. Ama bu ağırlık yolda işime de yarıyor. Yolu tutması olsun, virajdaki hissiyatı olsun. güvenli hissettiriyor bana. Ben zaten büyük araç severim. Günlük aracım da 2 ton çekiyor. 8+1 minibüs.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar