- Konu Yazar
Selam herkese uzun süredir virago 535 imdeki problemlerle ilgili sizlerden yardım istememle hatırlanıyorum sanırım.Son ötv artışı ve ekonomik dengesizlikler nedeniyle bir türlü hayalini kurduum motosiklete ulaşamayınca teslim oldum ve ayaklarımı yerden kessin diye bir maxi scooter almaya karar verdim.Bir çok marka ve modeli inceledikten sonrada SYM GTS 250 de karar kıldım.Gayrettepe A&A motordan ali bey(motana) ve Maslak HIGH END motordan Murat bey e (suzuki)sonsuz teşekkürler.Gösterdikleri ilgi ve fiyat konusundaki ılımlı dost tavırları görülmeye değerdi.
motosiklete gelince,uzun uzun teknik özellik yazmak istemiyorum çünkü forumda zaten var.Ama inanın,maxi scooter olduğu konusunda şüpheye düşürebilecek kadar seri oturaklı güvenli ve konforlu.Sanırım bundan sonra beni ancak transalp keser
Sitedeki hayallerine kavuşan tüm arkadaşlara hayırlı olsun ve kazasız sürüşler.
isteyenlere özel mesajla bilgi verebilirim.Maxi isteyenler için kusursuz bir motosiklet
motosiklete gelince,uzun uzun teknik özellik yazmak istemiyorum çünkü forumda zaten var.Ama inanın,maxi scooter olduğu konusunda şüpheye düşürebilecek kadar seri oturaklı güvenli ve konforlu.Sanırım bundan sonra beni ancak transalp keser
Sitedeki hayallerine kavuşan tüm arkadaşlara hayırlı olsun ve kazasız sürüşler.
isteyenlere özel mesajla bilgi verebilirim.Maxi isteyenler için kusursuz bir motosiklet