Bende Yeni Katildim araniza

Mehaba Arkadaslar,
Ben Muzaffer yeni üye oldum fakat daha öncede Okumaya Baslamistim Forumlari, sayenizde cok Seyler Ögrendim herkese Tesekkürler.....Bende 15 Yildan beri Motor tutkunuyum fakat kendi Motorumu daha yeni aldim scooter dan baslayim sonra Büyütürüz diye düsünüyorum. Daha önceleride bircok kere Büyük Motorlarda Kullandim ve Kullanabiliyorum ama hep Almanyada kullandim 1,5 yildan beri Türkiyedeyim. Burasi Malum Istanbul Trafik Akillara zarar Motor denilince arac yerine bile konulmuyor ama Insallah herkes alisacak kisa zamanda. Bende Sapanca gezisine katilmak isterim ama 20 Mayisda önce Ehliyeti cebe koyalimda icimiz Rahat olsun.......
Herkese Bol Muhabetli günler dilerim....
Muzo

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin birader

Aramıza hoş geldiniz:rendeer:
Kalıcı olmanız dileğiyle..

hayırlı olsun..

15 yıldır düşünüyorsunda niye almadın zamanında ehliyeti be yaa:silent:
28 indede geziye rahat rahat gelirdin neyse daha coook gideriz gezilere...:)

Vedat Sagol,
bitürlü kismet olmadi iste. Bide Almanyada Almak Pahali ve burdaki gibi degil bayagi ugrastiriyorlar. Zaten oralarda 3 - 4 Aydan fazla Motor Mevsimi olmuyor araba ile idare ettik orda... Simdi 20 Mayisda gecersek Sinavi yinede Kulanamayiyoruzmu gecti belgesi gibi birseyler vermiyorlarmi??

geçici belge dediğin sınav kağıtları o da bi işine yaramaz polis yakaladımı baglar motoru.. ehliyet olmadan pek cıkma derim.. yoksa cezalar cok agır..:)

hoşgeldin muzoo motorun da ehliyetin de hayırlı olsun diyelim önce.motor tutkunu olduğuna göre en doğru yere geldin gezilerde görüşmek dileğiyle.

Hoşgeldin dostum:rendeer:
sapancada bira ısmarlarsın artık:queen:

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

hoşgeldin. kalıcı olcan, di mi? :rendeer:
Ne Mutlu Türküm Diyene, bir tane üye vardı. türk bayrağının deformasyonuna acayip sinir olurdu. o olsaydı lafı yemiştin şimdiye kadar :queen:

Süper Moderatör (BBRR)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar