bende yeni geldim motor için yardım lütfen

Super Moderator
arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım şu an mondial 125mt bi motorum war ama acaip döküntü bi motor şimdi yeni bi motor düşünüyorum chopper tarzı bişi olacak dün fuara gittim lütfi kırdara ama orda da çok çin motoru wardı güvenemedim bana kanuni 250tiger modeli tavsiye edildi sizler ne dersiniz nası bişey almam lazım
not:ayrıca vitesli motorda yeniyim haberiniz olsun inş. çabuk alışıcam
motor konusunda yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:
Merhaba! Motosiklet modelleri forumunda senin de ilgilenebileceğin birçok marka ve model konusunda okyanuslar kadar bilgi ve yorum var. Eğer vaktin varsa bunları okumanı şiddetle tavsiye ederim. Benim gibi modeller konusunda karacahil ve kafası bulaşık teline dönmüş birine bile yardımcı olabildiğine göre, sana fazlasıyla fikir verecektir.

Sende hoş geldin arkadaş :rendeer:

Benim moytorum bilem yok ama işallah çok yakındır bi tana YBR 125..

Kazasız belasız sürmek sileyiyle hepimize..

Hoşgeldin dostum:rendeer:
önümüzdeki fuarda daha düzgün firmaların boy ölçüşeceğini düşünüyorum hemen karar vermezsen iyi olur.

ben de de çin motoru var ama hiç sorun çıkarmıyor çorluda zealsun bayiinden aldım servisine gittim bakmaya zaten servisi tanıyodum tecrübeli adamlar motor aldığımda garantiliydi hala öyle artık çin mallarıda kaliteli olabilio ama yinede ne alcağına dikkat et ben zealsun veya herk derim cpr leride var

hoş geldin arkadaşım:rendeer: bence acele etme. bu hafta fuar var.birde oraya bir bak arkadaşım.

hoşgeldin,dünya ticaret merkezşndeki fuarı beklemeni tavsiye ederim,bende aynı dertten müzdaribim

Super Moderator
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim hoşbulduk cümleten
fuara ben pazar günü saat bir gibi gideceğim inş. görüşmek üzere orda buluşabilirz

Sen de hoşgeldin.
Motor işi hem bir hobi , hem bir iş , hem de spordur.
Motoru kullanacağın ortam bir şehir içi ise ve özellikle İstanbul , Ankara ,İzmir gibi yoğun trafikte , dura kalka gideceksen ve bu sporda çok yeni isen öncelikle fazla maddi yük altına girmeden 200-250cc lik bir makina ile başla.
Kendini dene. Ne kadar başarılı olabiliyorsun. Beceriyormusun yoksa sık sık düşüyor veya motoru düşürüyormusun. "Vitesli motor kullanıyorum.İnşallah becereceğim" tarzı bir düşünce benca yalnıştır.Bu sporu 2 tekerlek üzerinde ve "motosiklet" kavramına henüz yabancı bir trafik curcunası içinde yaptığımıza göre "inşallah" , "maşallah" gibi kavramlarla bunun sonu biraz acı gelir. Çoğunlukla işe en kolaydan başlanır ve sonra adım adım , deneyim arttıkça , bilgi arttıkça motor hacmı arttırılır. Bu işin sonu yoktur , onun için hiç bir zaman "en iyisi" ne ulaşmayı hiç düşünmeyin. Sizin için "en iyisi" ne yönelin. Önemli olan budur. Sakın unutmayın , arkadaşım.

YaşarÖzalp

sene 2006 Saygıya sevgiye bakarmısın. Son 10 yılda ne kadar da kötü gitti herşey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar