Bende Tanışmak istiyorum.

Merhabalar,
Herkes tanışır da ben niye tanışmam. Benim başım kelmi. ( laf aramızda biraz keldir.) Adım ALİ ,4 gün önce burgman AN400 aldım. Yaşım 44 istanbul k.çekmecede oturuyorum. Erken yaşlarda aldığım motor zevkinden bir türlü vazgeçemedim tekrar motor oldım. Sizlerin bilgi paylaşımı da çok hoşuma gitti. Bende sizlerin arasına dahil oldum. eğer kabul ederseniz.

SEVGİYLE KALINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.

Abicim sana bir şey söyliyeyim :bestmt: bağımlılık yapar benden söylemesi:cat:

ARAMIZA hoş geldin:rendeer:

Merhaba Ali abi hoşgeldin bende dun geldim ilk hoşgeldinide sana yazıyorum yanı kıymetını bil :rendeer:

4 gün önce burgman AN400 aldım. Yaşım 44 istanbul k.çekmecede oturuyorum. Erken yaşlarda aldığım motor zevkinden bir türlü vazgeçemedim tekrar motor oldım.

Olay Çok Hoş... İşte Tutku...

Ahhhh uleen ahhhh... Bu Sevda Bitmezz

Hoşgeldin abi aramıza...

hoş geldin abi....motorunda hayırlı olsun...adaşız bu arada...:cherry:

Merhabalar,
Herkes tanışır da ben niye tanışmam. Benim başım kelmi. ( laf aramızda biraz keldir.) Adım ALİ ,4 gün önce burgman AN400 aldım. Yaşım 44 istanbul k.çekmecede oturuyorum. Erken yaşlarda aldığım motor zevkinden bir türlü vazgeçemedim tekrar motor oldım. Sizlerin bilgi paylaşımı da çok hoşuma gitti. Bende sizlerin arasına dahil oldum. eğer kabul ederseniz.

SEVGİYLE KALINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.

ali abi hoş geldin kazasız belasız günler. . :rendeer:

Arkadaşlar forumlarda ve müsait olduğum zamanlarda gezilerde de inşallah beraber olacağız.
Bu arada burgman an 400 için kullanma el kitabı olan varmı ? yada indirebileceğim bir adres bilen varmı ? benim aldığım motorum 2005 model

AKŞAMIN OLDUĞU YERDE BULUŞMAK ÜZERE...........................

Aramıza hoşgeldiniz.Aramıza diyorum ama daha motorum yok. Neyse burada farkıda yok zaten.Keyifli ve seğlıklı sürüşler.Görüşmek üzere.Saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar