Bende siftahı yaptım

Evet bende bugun hatun ilişkilerinden sebep çok bozuk bir moral ile yola çıktım ki kaza yapacağımı biliyordum bağdat caddesinde chopperimle makaslar atarak aralardan 50 60km ile geçerek ilerliyordum en sağ şeride geçtim bi ara yanımda ilerleyen minibüsü geçip sağda park etmis aracdan kurtulmaktı amacım gene hızlandım ve minibüs yol vermeyince motoru yatırdım kaskım yoktu ama biraz tecrübeden sadece sol dizimde ufak bi sıyrıkla atlattım motordada bir kaç kırık far çıkan bir buji ve gidon yamulması var ama işte hani herşey 1 saniyede oldu derlerya işte öyle oldu ve aklıma gelmezdi kaza yapacağım aman dikkat diyorum motor üstünde bu motor yatmaz demeyin hepsi yatıyor 2 teker sonucda

Evet bende bugun hatun ilişkilerinden sebep çok bozuk bir moral ile yola çıktım ki kaza yapacağımı biliyordum bağdat caddesinde chopperimle makaslar atarak aralardan 50 60km ile geçerek ilerliyordum en sağ şeride geçtim bi ara yanımda ilerleyen minibüsü geçip sağda park etmis aracdan kurtulmaktı amacım gene hızlandım ve minibüs yol vermeyince motoru yatırdım kaskım yoktu ama biraz tecrübeden sadece sol dizimde ufak bi sıyrıkla atlattım motordada bir kaç kırık far çıkan bir buji ve gidon yamulması var ama işte hani herşey 1 saniyede oldu derlerya işte öyle oldu ve aklıma gelmezdi kaza yapacağım aman dikkat diyorum motor üstünde bu motor yatmaz demeyin hepsi yatıyor 2 teker sonucda

Sana yeni bir klavye alalım mı? (. , ! ? ; )

Bu arada geçmiş olsun :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun.

c@n

geçmiş olsun sinirle kalkan zararla oturur die boşuna dememişler yahuu

Geçmiş olsun... Ben de kafam bozuk olduğunda çok tehlikeli oluyorum.. Brak 50 -60'ı , ben drek tem'e ... 120'yle makas atmaya... :pr: Ama kız mız kalmıyo kafamda :mrgreen: Hoş böyle yapmaya devam edersem bende kafa da kalmicak :salut:

Evet,ben de bugun hatun ilişkilerinden sebep çok bozuk bir moral ile yola çıktım ki kaza yapacağımı biliyordum.Bağdat Caddesinde chopperimle makaslar atarak aralardan 50-60 km ile geçerek ilerliyordum.En sağ şeride geçtim,bir ara yanımda ilerleyen minibüsü geçip,sağda park etmis aracdan kurtulmaktı amacım.Gene hızlandım ve minibüs yol vermeyince motoru yatırdım.Kaskım yoktu ama biraz tecrübeden sadece sol dizimde ufak bi sıyrıkla atlattım.Motorda da bir kaç kırık far,çıkan bir buji ve gidon yamulması var,ama işte hani herşey 1 saniyede oldu derler ya,işte öyle oldu ve aklıma gelmezdi kaza yapacağım.Aman dikkat diyorum motor üstünde bu motor yatmaz demeyin.Hepsi yatıyor.2 teker sonucda...

İşim gücüm yok şu saatte,biraz nokta,virgül ve büyük harf koydum:p :p :mrgreen:

Şaka bi yana geçmiş olsun öncelikle.Kask da takmamışsın,yakıştıramadım yani...

Sinirli de olsan altındakine ve kendine yumuşak davran ki bunlar olmasın!!

Kendine dikkat et

geçmiş olsunda arkadaşım

makas atıyorsan dikkati unutacaksın ozaman şöle diyceksin
makas atmayalım ben attım düştüm arkadaşlar sizde atmayın:farao: :farao:

Saolun taziyeler için :p motoru aracın altından çıkartırken allahtan yana zıplamısım diyodum.Haklısınız ben çok tecrübeli sürücüyüm bana bişe olmaz , her hareketi yaparım dememek lazım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun..

ben de çok tecrubeliydim 2 hata önce ben de yattım :cat:

yaralanmadığına sevindim geçmiş olsun :rendeer:

GEçmiş olsun ne diyelim bilmemneyin davası yapılmaz demiş.Hatanın farkına vardıysan birdaha yapmaman dileğiyle.

Geçmiş olsun. bu chopper'ları yatıran arkadaşlar nasıl başardınız? zemin buzmu ya da yaşmı? şartlar normalken oluyorsa sizce kaç derecelik eğime kadar durumu kurtarıyoruz bilen varmı?:silent:

vıceroy;505171' Alıntı:
Geçmiş olsun. bu chopper'ları yatıran arkadaşlar nasıl başardınız? zemin buzmu ya da yaşmı? şartlar normalken oluyorsa sizce kaç derecelik eğime kadar durumu kurtarıyoruz bilen varmı?:silent:
Zavallı chopperim kendini super sport sanmaya başlayacak zaten yakında :queen:
Zaten çantası aksesuarı yok olmazda bizim ki sportif chopper biraz daha değişiklik yapıp resimleride koyarım yakında buraya :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar