Bende Serkan... Antalyadan merhabalar

Herkes Merhaba...
Aslından bundan aşağı yukarı 1 yıl kadar önce internette aylak aylak gezinirken bu foruma üye olmuş(t)um ..ancak ilk mesaj bu güne nasipmiş...

Antalya - eski sanayide nalbur ve hırdavat malzemesi satışı yapıyorum, 2002 model 40.000 kusur kilometredir kahrımı çeken ama bana inat çalışmaya devam eden bir scooter'ım var...

Kazasız, belasız, mıcırsız, kırmızı ışıksız, arızasız, polissiz sürüşler diliyorum ...

serkan kardeş hoş geldin:thumleft::flower:::biggrinn::haapppy:::sefereee::tutkuy::

aramıza hoşgeldin!

artık ben de çömezlikten çıkmışımdır umarım :)....malum benden sonra bir sürü yeni arkadaş katıldı siteye...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hoşgeldin serkan aramıza,inş bol mesaj yazar ve okursun,hayalindeki motora kavuşman dileğiyle.

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

tüm cevap yazan, yazmayan arkadaşlara teşekkürler ve tekrar merhabalar....hoşbulduk...

hosgeldın aramıza bende antalyadanım senın dukkanın sanayının neresınde???

Hoşgeldin.
Ben de Antalyadanım. Hatta sanırım aynı hobiyi de paylaşıyoruz. Bu niki başka forumlardan hatırlıyor gibiyim.

tek tek teşekkür ederim tekrar.....

Hoşgeldin.
Ben de Antalyadanım. Hatta sanırım aynı hobiyi de paylaşıyoruz. Bu niki başka forumlardan hatırlıyor gibiyim.

Hocam doğru olabilir...bende hobide (model, rc, türk halk müziği, Bağlama, Zıpkınla balık avı,...vs) çok üye olduğum forum siteside... Merhabalar

hosgeldın aramıza bende antalyadanım senın dukkanın sanayının neresınde???

Dükkan Eski sanayide....Yapı kredi bankasının hemen batısdında cadde üstünde..Lütfi Helvacıoğlu

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar