Bende Motorlandım;

Sonunda dayanamadım. Bu siteden birgün R6 aldım haberleri de vermek nasip olur inş. Ama 1,000 YTL ye 200 YTL 5 taksitle arkadaşımdan 2005 model 125 cc Better Cup aldım. Motoru 1 saat önce aldım. Çinlilere karşı Ön yargılı olmama rağmen, motoru çok beğendim. 125 cc denmidir bilmiyorum ama altımda küçükte olsa bir güç olduğunu hissettirdi bana. Titreme çok az. Yalnız ilk defa cup modeli kullandığımda zorlandım biraz. Elim debriyaj aradı durdu. 1-2 güne kalmaz alışırım. Allah olmayanlarada nasip etsin İnş.

bahsettiğin modeli bilmiyorum ama, onemli olan kavusmus olman. interneti yerli yabancı kaynakları okudukca goruyorum ki, korumalar ve ozellikle iyi bir kask cok onemli, bu ekipmanların yoksa acilen temin etmen dilegiyle.

umarım ben de haftaya kavusuyorum ilk motoruma.

hayırlı uğurlu olsun marka ve model ne olursa olsun allah tüm insanların gönlüne göre versin senin yeridne olmak isteyen onlar kişi vardır belkide aman kardeş trafikte cok dikkat et

Super Moderator
Güle güle kullan...:rendeer:
Korumayı, ehliyeti eksik etme.

Bu arada başlığı Kutlamalara taşıdım.

Arkadaşlar herkese teşekkür ederim. Allah olmayanlarada nasip eder inş. Ehliyetim Var Allah'a şükür. Kask işini yarın hallediyorum. Motoru alırken alacaktım kaskı. Ama motoru aldığım arkadaş evde var yarın getireyim deyince vazgeçtim. Eskiden motorum varken kask kullanmıyordum. Kullanmayıda düşünmüyordum. Çünkü kaskla rahat kullanamıyordum. Ama Bu sitenin benim motosiklet kültürümü tamamiyle değiştirdiğini söyleyebilirim. Bu kadar bilinçli motosiklet kullanıcısı ile tanışıp sohbet ettikten sonra kasksız kullanmaya utanırım. Tabi asıl neden can güvenliği.

Moderatör (forrap)
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle...Umarım bu senin için r6 nın habercisi olur,kısa zamanda r6 na da kavuşur buraya yazarsın:rendeer:Herşeyin gönlünce olması dileğiyle...

hayırlı oolsun kazasız belasız ...korumalarını almayı unutma vedat abinin dediği gibi..:cat:

inşallah birgün gönlünün motorunu alırsın ama motor motor dur bu tutkuyu yaşaman ve yaşatman yeterli güç değişkendir.
kazasız belasız ve keyifli sürüşler dilerim, lütfen dikkat ve yavaş

motosiklet hayırlı olsun.

korumalarını mutlaka tak :rendeer: :cat:
kazasız sürüşler

Süper Moderatör (BBRR)
wb6vqt.jpg

Hayırlı uğurlu olsun ...Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayirli olsun güle güle kullan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar