bende kaza yaptım :(

geçmiş olsun acil şifalar daha dikkatli olman dilegiyle çünkü her zaman bu kadar şanslı olamayabilirsin
ayrıca motoru yenileme planınıda çok beğendim umarım başarılı olursun :bounce::bounce::bounce:

geçmiş olsun motorunu kendin yaptır ki bu dersi unutmazsın canın ve malın daha kıymetli olur :)

asm

geçmiş olsun,BBRR'a katılıyorum sigorta konusunda

insana birşey olmasında motor mesele değil masraf konusunda

ya bu zihniyet dünya üzerinde kaç medeni ülkede daha var?senin anlattığın şekildeki kazaya rapor tutacak polis henüz doğmadı.o hasarı olmuş göstertebilmen için minübüse önce bir güzel hasar vermen lazım.çünki kasko tutanağından sonra motora da minibüse de ekspertiz gelip bakacak.
1.polisler o kadar enayi değil numara yaptığını anında çakarlar.
2.ekspertiz yutmaz.
3.anca bu işi rüşvetle çözersin(ki bu da gene ayrı bir üçkağıtcılık malesef) hiç uğraşma o parayla motoru yaptırt.

almış olduğum motorumla kaza yaptım....kaza şöle:
motorla düz yolda giderken dikkatsizliğim sonucu belediyenin yolu 100 cm kaplayan üçgen şeklinde olan kaldırıma girdim... ben kaza sonucu kendi halime değilde hevesi kursağımda kalan motoruma ağlıyordum...hemen babamı aradım babam hemen geldi hastaney e gittik sağ kolum çatlamış şu an alçıda ii ayağımda aşırı çizikler var kaskı takmıştım kafam sağlam...motorda ön jantla ön lastik değişecek sağ tarafında kırık yok motorun ama çok çizilmiş motoru sağlam...

ya bu zihniyet dünya üzerinde kaç medeni ülkede daha var?senin anlattığın şekildeki kazaya rapor tutacak polis henüz doğmadı.o hasarı olmuş göstertebilmen için minübüse önce bir güzel hasar vermen lazım.çünki kasko tutanağından sonra motora da minibüse de ekspertiz gelip bakacak.
1.polisler o kadar enayi değil numara yaptığını anında çakarlar.
2.ekspertiz yutmaz.
3.anca bu işi rüşvetle çözersin(ki bu da gene ayrı bir üçkağıtcılık malesef) hiç uğraşma o parayla motoru yaptırt.

Arkadaşın anlattıgıyla sizin anlattıgınız uyuşmuyor.:silent::silent:Siz oyle diyince heralde mesajını düzellti.

Ortada bir kaza var anlaşılan.:silent:Geçmiş olsun

Korhan polis geldi mi dostum?? :silent:
Geldiyse eğer, bir sürü de ceza yiyeceksin. Ayrıca sigorta o dedigin işi yapmaz..
Çünkü ehliyetin yok..
Çook geçmiş olsun. Çok dikkatli ol.. :rendeer:

GKN

ya deymez deymez
geçmiş olsun tabiki
yapma böle şeyler, kimsenin hakkı kimsede kalmaz, yarın daha büyük bi kazayla çıkar allah korusun:wiinkk:

geçmiş olsun dostum.biraz daha dikkat.burası türkiye yolda ne ile karşılaşacağını hiç bilemezsin.:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar