Bende kararsız kaldım. Beverly 500 alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar
Bir motor almak üzereyim nihayet ve 2.el beverly 500 almaya çok yakınım ama tam karar veremedim. Hergün en az 60km yol yapacağım, arada uzun yolculuklarda yapacağım yakıt ve bakımları beni yorar mı 6500 - 7500 aralığında bütçe var.

Aklımdaki diğer modeller yine bulabilirsem bu fiyat aralığında yamaha x-city olabilir.

Scooter konusunda hiç bu kadar kararsız kalmamıştım.

Ayrıca aranızda beverly500'ünü satan var mı :)

Piaggio_Beverly_500_2004_0_image.jpg

o aralikta x9 500 de vardi sanirim hani alternatif istiyorsan eger..
onun disinda motoru zaten kendisini kanitlamis yillrdir kullanilan bir motor..

beverlyci arkadaslar doldururlar burayi:)

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
alınmasına alınır benimde bir zamanlar ağzımın suyu akarak baktıgım modellerden biriydi 500cclik motoru geniş çaplı lastikleri insanı cezbediyor, yalnız bir çok forumda yazılanlara göre piaggio grubunun bir çok modelinde debriyaj problemi var kalkışlarda titreme silkeleme tepinme veya vıcır vıcır sesler gelme problemi var ,kullanan binen birilerini bulup sormak lazım veya bi piaggio servisine danışıp ondan sonra karar vermek bence daha akılcı,bu arada yamaha xcity i bende tavsiye ederim veya x-max ın enjeksiyonluları

Arkadaşlar son 2 gün kaldı sonrasında 2005 model Beverly'ye kavuşuyorum inşallah. 3 ay motorsuzluktan sonra bu iyi gelecek..

Bırak şimdi scooter'ı... Gel sana aslanlar gibi bi cruiser alalım... :p

nexus 500 de çok güzel bi makina,ama yakıt konusunda pek cimri değil sanırım.Bence bunuda seçenekler arasına koy... Demek isterdim ama sanırım iş işten geçmiş :)
Ne diyelim hayırlı olsun.

Bu arada yeni motor almanın nesini seviyorum biliyormusunuz hani aldıktan sonra ilk bir hafta benzin nekadarmış motor nekadar yakarmış hiç düşünmeyip doldurup geziyorsunuz ya,işte onu çok seviyorum :mrgreen:

:p :p Ben de aslında bi bevırli arıorum.. :p 500-600 farketmez...

ilk motorumu alıcam bevırli 1000 kullanan arkadaşların yorumunu bekliorum... :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:09 AM ----------

nexus 500 de çok güzel bi makina,ama yakıt konusunda pek cimri değil sanırım.Bence bunuda seçenekler arasına koy... Demek isterdim ama sanırım iş işten geçmiş :)
Ne diyelim hayırlı olsun.

Bu arada yeni motor almanın nesini seviyorum biliyormusunuz hani aldıktan sonra ilk bir hafta benzin nekadarmış motor nekadar yakarmış hiç düşünmeyip doldurup geziyorsunuz ya,işte onu çok seviyorum :mrgreen:

ikinci hafta abi 20 liralık koy diosn...
üçüncü hafta abi 10 lira...
dördüncü hafta pompacıya sessizce abi 5 liralık diosun...
ikinci ay pompacı abinin eline bi avuç bozuk para bırakıosun... :p :queen:

Benim yakın bir arkadaşımın babasında var bir kaç tur kullanma fırsatım oldu çok eğlenceli bir alet trafikte scooter diye küçümseyen olabiliyor ama sonra kalkışına görenler şaşırıyor 190 km ye kadar çıkıyor hatta bir kaç race kullanıcısı şoka bile girmiş 190 ile yanlarına scooter yaklaşınca :)

Benim yakın bir arkadaşımın babasında var bir kaç tur kullanma fırsatım oldu çok eğlenceli bir alet trafikte scooter diye küçümseyen olabiliyor ama sonra kalkışına görenler şaşırıyor 190 km ye kadar çıkıyor hatta bir kaç race kullanıcısı şoka bile girmiş 190 ile yanlarına scooter yaklaşınca :)

biraz yavaş at beh :rendeer:

anlamsız; o kasaya otomatik şanzıman 500cc. bir motor gereksiz. 190 yapacağından da şüpheliyim ayrıca güvenl
k açısından o boyutta tekerleklerle biraz sakat gibi...
bence naked/touring tarzı birşey sana daha çok konfor ve opsiyon verir.hergün 60 km. yol az değil.

enjeksiyonlu olmak şartıyla KYMCO XCİTİNG 250 İ pişman olmıcağın bi motor emin ol...

Arkadaşlar Motoru bugun teslim aldım. 2006 model 22.500 km de İlk izlenimlerimde gayet başarılı buldum motoru. Biraz test edeyim ayrıca bir başlık açacağım.

Arkadaşlar Motoru bugun teslim aldım. 2006 model 22.500 km de İlk izlenimlerimde gayet başarılı buldum motoru. Biraz test edeyim ayrıca bir başlık açacağım.

Hayırlı olsun Deryali keyifli sürüşler dilerim..

Sorun çıkardığını pek duymadığım bir model

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:37 PM ----------

Ayrıca kullanım tecrübelerini test sürüşü tadında bir başlık altında aktarman güzel olabilir..

Sonunda aldin demek, hayirli olsun. Cok begendigim bir motor. Bagaj hacmi kucuk oldugu icin tercihim Xmax olmustu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar