bende ilk kazamı yaptım :(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
samet kerdeşim çok geçmiş olsun....ALLAH beterinden korusun.....
ufak tefek sorunla atlatman sanırım sevindirici olan tek şey......
kendine iyi bak kardeşim.

jar

Allah beterinden korusun abi çok geçmiş olsun cana değil mala gelsin boşver herşeyin çözümü var ..

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Geçmiş olsun umarım bu son kazan olur anlayamadım gitti bu cbr kullanıcıları kaza sezonuna girdi Allah korusun inşallah bizde yapmayız kaza falan Arkadaşlar hepimiz bilinçliyiz biliyorum ama her zaman full koruma full koruma gezecek pozisyonumuz yoksa kaskımızı mutlaka takalım :cat:

chopperrider' Alıntı:
büyük geçmiş olsun?
bu arada sormak isterim viraj içinde savrulacağını anladığın zaman ne yapman lazımdı ? arka fren yanlış anladığım kadarıyla. sadece gaz mı kapatmak lazım ya da ne acaba ?

Viraj almada temel kural viraja girmeden uygun hıza yavaşlamak. Virajın içinde motoru ivmelendirecek hareketler yapmamak gerekiyor. Gaz verilmez, fren yapılmaz yani. Gaz verilmez derken motoru hızlandıracak gaz anlamında. Viraj içersinde durmak gerekirse önce motoru dik konuma getirip sonra frenlemeye başlamak gerekiyor. Benim bilgilerim bu şekilde.

gaffar' Alıntı:
Viraj almada temel kural viraja girmeden uygun hıza yavaşlamak. Virajın içinde motoru ivmelendirecek hareketler yapmamak gerekiyor. Gaz verilmez, fren yapılmaz yani. Gaz verilmez derken motoru hızlandıracak gaz anlamında. Viraj içersinde durmak gerekirse önce motoru dik konuma getirip sonra frenlemeye başlamak gerekiyor. Benim bilgilerim bu şekilde.

teşekkür ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
abicim büyük geçmiş olsun diyorum tekrar...
motoru düşünme zaten ruhsat göksel abinin üstüne:)
sende önemli bişey olmamasına inan hepimiz çok seviniyoruz son kazan olması dileklerimle...

sametcakar' Alıntı:
hepinize sonsuz teşekkür ederim.
şuan heryanım sızlıyor. özllikle yaralarım..

siz siz olun asla kaskınızı çıkarmayın :cat:
O sızlamaları iyi bilirim halinden iyi anlıyorum kendine ii bak çabuk iileş pansumanını aksatma :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar