Ben'de Harran Liyam [ Mt Gaziantep ] Gezi Yazisidir

Ustabaşı paraları dağıtırken herkese 100 lira verir Şaban'a gelince 80lira, Şaban sorar
-Niye onlara 100 de bana 80 lira.

Ustabaşı şöyle der.
-Onlar sendikalı.

(Ve sonra Rahmetli nin unutulmaz repliği gelir.)

-E, ben de Harranlıyam.:)

İnşallah bize de oraları gezmek kısmet olur. Güzel gezi yazınız ve paylaşımınız için teşekkürler.

Patron sendikalı heral hemşerisini kori :)

Son düzenleme:
vay ne güzel ya doğu gibisi yok vallah.. resimler harika iç çekerek baktım tşkler gezide bulunan her arkadasa

:wiinkk:arkadaşlar burada görülen mt tişörtlü arkadaş rica etsem üztündeki tişörtün kaç beden olduğunu söylermisin:wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:wiinkk:arkadaşlar burada görülen mt tişörtlü arkadaş rica etsem üztündeki tişörtün kaç beden olduğunu söylermisin:wiinkk:

hehehehehehehehe şaka gibi :queen::queen::queen: allah iyiliğini versin ne diyim:cat::cat:

MT üyesi olmak gerçektende harika! nedenmi?
Çünkü okadar büyükki, memleketimizi dolaşmadan bile daha yakinen tanıma fırsatı veriyor insana:cat:

Geziye katılan ve fotoğrafları paylaşan hepinize ayrı ayrı teşekkürler:rendeer:

aydemir abi helal olsun yine döktürmüşsün, muhteşem resimler içinde sağolasın teşekkür ederim :)

Gaziantep İl Temsilcisi

arkadaşim mt tişörtleri genel de standart yanılmıyorsam

MT üyesi olmak gerçektende harika! nedenmi?
Çünkü okadar büyükki, memleketimizi dolaşmadan bile daha yakinen tanıma fırsatı veriyor insana:cat:

Geziye katılan ve fotoğrafları paylaşan hepinize ayrı ayrı teşekkürler:rendeer:

al bendende o kadar

aydemir abi helal olsun yine döktürmüşsün, muhteşem resimler içinde sağolasın teşekkür ederim :)

emin nedemek asıl görevlerimiz den

selamlar.....

hehehehehehehehe şaka gibi :queen::queen::queen: allah iyiliğini versin ne diyim:cat::cat:

arkadaşım! komik olan ne söyle de bizde gülelim!

arkadaşim mt tişörtleri genel de standart yanılmıyorsam
..

yok usta dün 2 tane istedim alışveriş saydasında S, M, L, XL seçenekleri var kararsız kaldığım şey şu şu an üstümdeki, tişört S ama bize firmamız tarafından gönderilen tişörtlerin L bedeni anca oluyo yani ölçüler değişebiliyor ondan emin olmak istiyorum...

Son düzenleme:
Gaziantep İl Temsilcisi
yok usta dün 2 tane istedim alışveriş saydasında S, M, L, XL seçenekleri var kararsız kaldığım şey şu şu an üstümdeki, tişört S ama bize firmamız tarafından gönderilen tişörtlerin L bedeni anca oluyo yani ölçüler değişebiliyor ondan emin olmak istiyorum...

Bendekin de kaç beden oldugu yazmıyor ama s beden zandedersem dogru kalıplar değişebiliyor

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Komik olan yazmış olduğunuz yazı keşke özelden yazsaydınızda komik duruma düşmeseydiniz cidden komik olmuş...

Son düzenleme:
aydemir bu gezi harika olmus valla.hayranlıkla izledim. helede el öpme sahnesi harika cok güldüm:):):) kazasız sorunsuz geziler diliyorm.kadirli mt den selamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar