MoToR Katılım 31 Ocak 2005 Mesajlar 2,031 4 Nis 2006 #21 ee abi herkeş hoşgeldin demiş niye hoşbulduk:queen: demedin,yoksa hoş bulmadınmı
kılıçbalığı Katılım 4 Ocak 2006 Mesajlar 520 4 Nis 2006 #22 selam bahri abi hoşgeldin (Bahri abi çok yakın dostumdur onuda burda görmek bei çok mutlu etti)
alikara Katılım 13 Nis 2005 Mesajlar 200 4 Nis 2006 #23 Hoşgeldiniz :bestmt: :rendeer: Sizi en sevdiğim smiley'lerle karşılıyorum
Khutuck Katılım 27 Ara 2005 Mesajlar 5,149 4 Nis 2006 #24 En son sen geldin, yer kalmadı bak. Kapattık üye alımını :mrgreen: Hoşgeldinnnn :rendeer:
kılıçbalığı Katılım 4 Ocak 2006 Mesajlar 520 5 Nis 2006 #25 Khutuck' Alıntı: En son sen geldin, yer kalmadı bak. Kapattık üye alımını :mrgreen: Hoşgeldinnnn :rendeer: Genişletmek için tıkla ... Ben çıkıyorum üyelikten. madem yerkalmamış bahri abime yer vericem
Khutuck' Alıntı: En son sen geldin, yer kalmadı bak. Kapattık üye alımını :mrgreen: Hoşgeldinnnn :rendeer: Genişletmek için tıkla ... Ben çıkıyorum üyelikten. madem yerkalmamış bahri abime yer vericem
Barış Şuşut Süper Moderatör (BBRR) Katılım 12 Haz 2005 Mesajlar 8,442 7 Nis 2006 #26 Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce: Kan grubu listesine yazılmak için :bounce: Bulunduğunuz ilde / ilçede ki motorcularla bağlantı kurmak için :bounce: uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: :bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................
Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce: Kan grubu listesine yazılmak için :bounce: Bulunduğunuz ilde / ilçede ki motorcularla bağlantı kurmak için :bounce: uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: :bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................