bende geldim herkeze sLm

herkese slm ben serkan akaryalıyım 17 yaşında bir lise öğrencisiyim motorsiklet ve motorlu araçlaraaşırı tutkum var o yüzdende burdayım ve bende okulu bu senede geçemezsem bir Hyosung GV250 Aquila almayı düşünüyorum oyüzdende engin bilgi ve görüşlerinizi bekliyorum neyse tekrardan herkeze selamlar:cherry:

Paşam hoşgelmişsin aramıza ama ben bu yazdıklarını üzüldüm şimdi...,..
Ne demek,,:cyclopsan
.."bende okulu bu senede geçemezsem bir Hyosung GV250 Aquila almayı düşünüyorum".:silent:....
:pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr:
Bizler okulu geçemeyince motor alıp motorcu olmadık ki babocan.:bounce:.
Eğer kural böyleyse sen okulunu oku.. Makina AL-MA...:pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cnm hos geldın ama arkadasın dediği gıbı okulu gecemezsen motor alıcaksın e pekı gecersen ne olucak hayabusa flnmı :)

yok abi geçerim bir motor için okulumu erteleyemem onu demek istemedim affınıza sığınıyorum yanlış anlaşıldım sanırım geçersem ki geçecem bu tutkum sadece 3 sene ertelenecek eyerki geçemezsem de nasipse ben bu makinayı almayı düşünüyorum ve durum negatif olursa Allahımın izniyle GV 250 alıcam.

galba yeterince açık oldu:cherry:

neyse hoş buldum:)

pek anlamadım ama aramıza hoşgeldin bence sen oku sonra alırsın motoru hem biraz daha bilinçli olur yaş ilerleyince.Motosiklet hoş diye alma bence önce eğitimli olman gerekiyor ki başkalarına da güzel örnek olasın

yok abi geçerim bir motor için okulumu erteleyemem onu demek istemedim affınıza sığınıyorum yanlış anlaşıldım sanırım geçersem ki geçecem bu tutkum sadece 3 sene ertelenecek eyerki geçemezsem de nasipse ben bu makinayı almayı düşünüyorum ve durum negatif olursa Allahımın izniyle GV 250 alıcam.

galba yeterince açık oldu:cherry:

neyse hoş buldum:)

Ders çalışmamak için bahane arıyo bu çocuk :p Sınıfını geçemezse kendine hediye alcak ya:silent: Sen böyle gidersen kesin kalırsın motor alabilmek için. Ahanda burda bi öğretmenin konuşuyo:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin genç motorcu ilk önce okulunu bitir bakalım sonra sana uygun bir motor buluruz.:cat:

Hoşşşgeldin :) iLLa okuLu geçmemene mi baĞLı motor alman :p

Sayılır ya okulu geçemezsem ben kendi paramla alıcam = eşek gibi çalışıcam:salut: Eyerki geçersemde abim bana hediye olarak alıcakmış hem onları üzmediğim ve kendim için en doru şeyi yaptığım için o alacak bu konuşma konuyu açtıktan sonra geçti bende karar verdim msn ve forum sitelerinden uzaklaşmaya bu sene sadece derslerime ve okuluma odaklanıcam seneyede hayalim gerçekleşecek nasipe neyse motorum alınacak. ya çok konuştum yine :cherry: hoşbulduk abiler üstatlar hoş bulduk:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar