bende geldim hemde motorsuz

BARBARIAN
CONAN NEDİR HOCAM HOSGELDİN MESAJINDA NİCKLEMİ Bİ İLİNTİ KURDUN YOQSA :queen:
ARNOLD OTURMUS KASILIYO FALAN KASLI KASLI :queen:

HOSGELDİNİZ SİTEYE BAYAN.
HAKEMSİN SAGLAM BU. GÜZEL BİŞİ YANİ. SİTEDE İYİ VAKİT GECİRMEN DİLEĞİ İLE MESAJIMI SONLANDIRIRKEN, SAGLIK, MUTLULUK VE HUZUR DOLU NİCE JFAIOSJFIADJGSDFG... ?

MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  Her mesajınızda, ısrarla forum kuralları madde 55'e aykırı davranmaktasınız. Devamı halinde siteden uzaklaştırılacaksınız.

55. Mesaj/Konu baslik ve içeriginde BiR BüYüK bİr kÜçÜk, tamami bold, tamami italik olacak sekilde yazilar kullanilmasi ; hem göze hos gelmemesi ve forumun genel görünüsünü bozmasi hem de tartismalara sebep olabilecegi için sakincali bulunmaktadir. Tamami büyük harften olusan, noktalama isaretlerine yer verilmemis veya haddinden fazla seviyesiz bir tarzda yazilmis iletilerin zor anlasildigi ve anlasilsa bile dikkate alinmadigi bilinmelidir. Bu tür mesajlar yöneticiler tarafindan degistirilebilir, silinebilir, kilitlenebilir veya tasinabilir. Bu durumun devami halinde üye hakkinda da çesitli yaptirimlar söz konusu olacaktir. Kullanicilarin özellikle forumdaki yazismalarda olabildigince düzgün Türkçe kullanmalari önerilir.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

özür dilerim

sürekli değil.sadece bir kez büyük ve küçük harflerle karışık bir msj yazmışım.o da benim isteğim dışında oldu.caps lock tuşu açık kalmış bütün msjı büyük harflerle yazmışım.sonra üşendim silmedim.msjı gönderince harfler bir büyük bir küçük çıktı.bundan sonra daha çok özen gösteririm.::utangac:

hoşgeldinbenimde motorum yok inşallah ve hayıırlısıyla senin benim vede bütün motor sevdalılarının motoru olur kısa zamanda beklemek lazım biraz.

mes

Biraz geç oldu ama,aramıza hoş geldin.İnşallah güzel bir motora sahip olursun.:rendeer:

sürekli değil.sadece bir kez büyük ve küçük harflerle karışık bir msj yazmışım.o da benim isteğim dışında oldu.caps lock tuşu açık kalmış bütün msjı büyük harflerle yazmışım.sonra üşendim silmedim.msjı gönderince harfler bir büyük bir küçük çıktı.bundan sonra daha çok özen gösteririm.::utangac:

sana değil Rene'yeydi uyarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar