Bende düşenler kervanına katıldım

Evet arkadaşlar ilk ciddi düşüşüm 1900. km de oldu.Düşmem tamamen benim suçum.
Öncelikle söyliyeyim bende herhangi bir şey yok sadece düştüğüm sol tarafımda hafif bir ağrı var.Koruyucu ekipmanlarım tam olduğu için ucuz atlattım sadece pantolonumda ( motor pantonu)yarım santimden daha küçük bir delik oluştu.
Düşüşüme gelince viraja sert girdim ve bundan sonra iki hata yaptım birinci hatam bakışım düştü ve yakın baktım ikinci hatam ise gaz vermeden motoru biraz daha yatırdım ama yeterince hızlı olmadığım için motorla birlikte yere uzandık.motoru hemen bıraktım ve ben sol tarafım üzerinde 2 yada 3 tur attım.motor benden daha şansızdı sanırım 4-5 tur sol tarafında döndü.Far ve motor korumam olduğu için motorda ciddi bir hasar yok sadece motor koruma demiri bayağı eğildi far koruma demiride buna bağlı olduğu için sol grenaja yaslandı ufak bir çizik var.

Umarım hepimizin en büyük kazası böyle olur..

Son düzenleme:
aman geçmiş olsun sana bişey olmamışya boş ver,allah korumuş daha dikkatli ol biliyorsun bu işin affı yok

Büyük geçmiş olsun. Cana geleceğine mala gelsin dostum.
En ufak dikkatsizliğin sonucu böyle oluyor ne yazık ki

geçmiş olsun arkadaşım...

her düşüş bir tecrübedir. sende bu kazanı hafif atlatıp hatalarını görmüşsün. umarım tekrar aynı hatayı yapıp daha kötü düşüşler yaşamazsın

kazasız belasız km.ler dilerim herkese

GKN

hadi geçmiş olsun, ilk ve son olur umarım.. koruma demirinin çok eğilmesi garip geldi bana, sadece sürtünme ile olduysa aldığın yerle bi görüş derim.. adı üstünse koruma demiri.. ss motorlara takılan minicik koruma takozları dahi kopmuyorken koruma demirlerine hiçbişey olmamalı..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun, canın sağolsun gerisini boşver

Büyük geçmiş olsun, allah korumş.Size birşey olmaması sevindirici.Allah hepimizi beterinden korusun.Bundan sonra inşallah böyle bir durumla karşılaşmazsınız.

Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim.

Evet şu bir gerçek ki motor üzerinde hata şansımız yok yaptığımız hata sonucu kendimizi yerde buluyoruz ve hızımız arttıkça sonuçları ağırlaşıyor.

Hepinize kazasız belasız mutlu sürüşler dilerim..

Geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın, bu tecrüben ileride oluşacak daha büyük bir hatayı telafi edecektir.

geçmiş olsun dostum, bende cumartesi gunu saat 4 sularında sirkeciden sahile inerken angut yayalar yüzünden motoru yatırdım. Gidonu yamulttum biraz, benim sadece bileklerimde biraz ağrı var sanırım o da iki gün sonra geçer. Yeşil ban yanmış halde kaptırıp gelirken şehirde yaşamayı bilmeyen davarlar yola atlayınca onlara girmemek için fren yapıp motoru yatırdım. Şükür kros kullanıyorum bi hasar oluşmuyor motorda ciddi.
herkese geçmiş olsun istanbul burası dikkatsizliği hiç mi hiç kaldırmıyor

GeçmiŞ olsun abicim inşallah son kazan olur.Sende bişe yok ya gerisini boşverr...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar