bende değiştirdim..resim eklemeden olmazdı :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun,maşşallah diyelim :) :rendeer:

Güle güle kullan..Çantalar vs. çok yakışmış..cruiser'a en çok giden çata modeli de bu bence..

Güle güle kullan bu motoru sahibinden.com da görmüştüm ilan baktığım sıralar. Gayet güzel gözüküyordu, umarım kazasız belasız kullanırsın. Birşey soracağım, koruma demiri orjinal mi yoksa yan sanayi mi? Ben de taktırmayı düşünüyorum da nasıl yapsam pek bilemedim.

herkez sağolsun varolsun..Allah hepimizi kazadan sakınsın,herkeze gönlündeki motosikleti nasip etsin inşallah.

Güle güle kullan bu motoru sahibinden.com da görmüştüm ilan baktığım sıralar. Gayet güzel gözüküyordu, umarım kazasız belasız kullanırsın. Birşey soracağım, koruma demiri orjinal mi yoksa yan sanayi mi? Ben de taktırmayı düşünüyorum da nasıl yapsam pek bilemedim.
koruma demiri ben aldığımda üstündeydi ama yan sanayi...bence yan sanayi yaptır daha geniş oluyor yan sanayi demirler ve bana daha güvenli gibi geliyor

hayırlı uğurlu olsun tekerin düz bassın kazasız belasız bol kmlere inş. Güzel makina nazardan korusun rabbim:rendeer:

parıldıyo canavar maşallah :cat: kazasız sürüşler :rendeer:

Allah kaza bela vermesin agzının tadı hep yerinde kalsın kardeşim motorunda güzelmiş hayırlı olsun

:cat:ALLAH kaza bela vermesın tekerın yere hep duz bassın ruzgarın bol olsun

güzel olmuş ama ben motorda sadeliktn yanayım yani o çantalar benim hoşuma gitmiyor ama zevkler farklıdır. kazasız sürüşler h olsun

ben tam tersini düşünüyorum benimde senin göz zevkine saygım var fakat bu çantaları bu tarz makinalara takınca değişik bir hava katıyor.Benim gördüğümde ki bende bıraktığı izlenim sanki kullanıcının yurt dışına seyahat etme eylemi gerçekleştirdiği izlenimini alıyorum bu da benim hoşuma gidiyor.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:41 ----------

Bu arada da arkadaşım makinan hayırlı olsun tekerin her daim düz bassın :cat:

seviyorum bu makinayı yaa...hayırlı olsun valla sanki kendim almış gibi sevindirik oldum hee:) ne güzel bi sevinçtir istediğin motosikleti alıp bakmaya doyamamak :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar